Devlet Bahçeli: Mansur Bey dikkat etsin, arkasında ülkücü nefes var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mansur Yavaş dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var." dedi.

SİYASET 30.11.2021, 14:00
22
Devlet Bahçeli: Mansur Bey dikkat etsin, arkasında ülkücü nefes var
MHP Kurucu Lideri Alparslan Türkeş için Ankara'da yapılan saldırıyla ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bahçeli, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çıkışında konuştu. Bahçeli, 'Mansur Bey dikkat etsin' demişti... CHP'den jet cevap
Geçen hafta sonu Alparslan Türkeş Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in 104. doğum günü anmasına düzenlenen saldırıya ilişkin konuşan Bahçeli şunları kaydetti:
"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı