Devlet Bahçeli: Son derece doğal ve doğrudur

TBMM’de CHP ve MHP, haftalık grup toplantısını gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın servet transferi yaptığını belirtti.

SİYASET 09.11.2022, 07:10
1
Devlet Bahçeli: Son derece doğal ve doğrudur
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ( TBMM) CHP ve MHP, haftalık grup toplantılarını gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında iktidara sert sözlerle yüklenirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise muhalefete yüklendi. 
Kılıçdaroğlu, iktidarın servet transferi yaptığını savunarak, “Bir iktidar kendi çıkardığı kanunda 191 kez değişikliği neden yapar. Temel sebebi servet transferi. Üstelik bunu Robin Hood taktiğiyle yapıyorlar. Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar yoğun bir servet transferi yapılmıştır. Adrese teslim ihalelerle imara açılan yeşil alanlarla yapılmıştır. Ama bu beyefendilere doymadıkları için yetmiyor. Bunların açgözlü olduğunu bütün milletin bilmesini isterim” ifadelerini kullandı.
Uyuşturucu baronlarının Türkiye’de cirit attığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Türkiye uyanan bir Türkiye. Türkiye geleceğini güvence altına almak isteyen, rüşvetten, uyuşturucudan kurtulmak zorunda. Onurlu bir iktidar hiçbir zaman kirli para gelsin demez. Uluslararası kuruluşların da altına imza attığı sözleşmeler var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gri listeye alındı, haberleri bile yok. Bilmezlikten geliyorlar. Türkiye’nin itibarını koruyacak olan aziz milletim, kirli paradan, uyuşturucu parasından medet umanlardan uzak durun. Evlatlarınızı seviyorsanız uzak durun” dedi.
Bürokratlara da uyarılarda bulunan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti;
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’nin Anayasa çalışmasıyla ilgili HDP’yi ziyaret etmesine ilişin tartışmalara yanıt vererek, “Son derece doğal ve doğrudur” şeklinde değerlendirdi. Bahçeli şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak başörtüsünü güvenceye alan ve ailenin korunmasını hedefleyen Anayasa değişikliğini sonuna kadar destekliyoruz. Bizim görüşümüz bellidir. Karar ve irademizde bir değişiklik yoktur. Bu Anayasa değişikliği teklifini ya geniş bir mutabakat halinde TBMM’de ele alıp sonuca gidelim ya da halkoylamasıyla milletimizin takdirine sunalım. Biz iki seçeneğe de varız ve hazırız.”
“Bürokrat arkadaşlarıma çağrı yapayım; ülkenize sahip çıkın hiçbir yanlış işlemin altına sakın ola ki imza atmayın!”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı