Diego Simeone'ye göre Messi'yi durdurabilmenin tek yolu var: Dua etmek

İngiliz savunma oyuncusu Kieran Trippier, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Lionel Messi'yi durdurmaya çalışırken tek bir tavsiyesi olduğunu açıkladı.

SPOR 06.01.2023, 17:10
4
Diego Simeone'ye göre Messi'yi durdurabilmenin tek yolu var: Dua etmek
Newcastle United ve İngiltere'nin defans oyuncusu Kieran Trippier, Atletico Madrid ile La Liga'da oynarken Arjantinli efsane Lionel Messi'yi savunmanın ne kadar zor olduğunu açıkladı.
33 yaşındaki sağ bek, Atletico ile La Liga'da üç yıl geçirdi. Trippier, teknik direktör Diego Simeone'nin bile iş Messi'yi durdurmaya çalışmak için bir plan yapmaya geldiğinde çaresiz kaldığını söylüyor.
Goal.com'da yer alan röportajda Trippier, konuyla ilgili şunları söyledi:
"Komikti, çünkü teknik direktör Simeone'ydi. ikisi de Arjantinli. O bile maç toplantılarında 'önce basitçe dua edin. Hiçbir şey yapamazsınız. Onu durdurmak için organize olamazsınız çünkü o çok farklı' derdi."
Trippier, Simeone'nin yanındayken 2020-21 La Liga şampiyonluğunu kazanan Atletico takımının bir parçasıydı ve farklı bir ülkede, farklı bir ligde oynarken inanılmaz şeyler öğrendiğini söylüyor.
"Umarım daha fazla İngiliz oyuncu bunu yapar çünkü orada Simeone ile oynayarak çok fazla şey öğrendim.
"Kendim hakkında da çok şey öğrendim. Dışarı çıkın ve oyunun tadını çıkarın, gidin ve İspanya'daki hayatın, yemeğin, havanın tadını çıkarın. İnanılmaz yıllardı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı