Dikkat çeken açıklama: Ekrem İmamoğlu'na kumpas kurulacak

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hapis cezasını canlı yayında.

GÜNDEM 12.05.2022, 21:05
8
Dikkat çeken açıklama: Ekrem İmamoğlu'na kumpas kurulacak
TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika programında  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yanardağ, Kaftancıoğlu’na verilen cezanın bir operasyonun ilk adımı olduğunu söyleyerek, “Kaftancıoğlu’na verilen ceza AKP iktidarının Türkiye’yi faşizan ve totaliter bir rejimle yönettiği anlamına geliyor.  Kaftancıoğlu’nun hakkında verilen ceza bir projenin etabıdır. Ardından emin olun Ekrem İmamoğlu’na karşı bir kumpas kurulacaktır. Ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir polis adliye operasyonu çekilebilir” dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun sözlerini hatırlatan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, “Seçimlere doğru giderken CHP ile Mustafa Kemal’in arasına bir mesafe koymaya, araya bir kama sokmaya çalışıyorlar.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mustafa Kemal’in partisi olmadığını İsmet İnönü’nün partisi olduğunu, İsmet İnönü’nün de aslında darbeci olduğunu söylüyorlar. Menderesleri astırdığı gibi bir yalan üzerinden bir propagandaya başladılar zaten” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı