Dilipak'ı korku bastı, AKP'yi uyardı: Öfke ve nefret çığ gibi geliyor

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, AKP ve KADEM'e yüklendi. Servet, iktidar ve makam bize yaramadı diyen Dilipak, "Öfke ve nefret çığ gibi geliyor" diyerek AKP'yi uyardı.

GÜNDEM 26.06.2022, 08:35
4
Dilipak'ı korku bastı, AKP'yi uyardı: Öfke ve nefret çığ gibi geliyor
İktidara yakın Yeni Akit yazarı gazeteci Abdurrahman Dilipak, AK Parti'ye eleştirilerini bugün de sürdürdü. İstanbul Sözleşmesi, başörtüsü ve ekonomi üzerinden AK Parti'ye yüklenen Dilipak, "Servet, iktidar ve makam sahibi olmak bize yaramadı" diyerek öz eleştiri yaptı.

Yeşil Sermaye, Yeşil Kemalist, Yeşil Feministlere dikkat çeken Dilipak, "NAS ile karşı çıkılan görüşler ve işler, birilerinin canını sıkıyor. Çünkü “söyleyecek söz bulamıyorlar”. Birilerine göre Kur’an “tarihsel”, birilerine göre “anlatılanlar sadece öğüt”, “bir misal” ve “sembolik bir anlam” taşıyor. Kimine göre, “Kur’an, modern insanın ve modern dünyanın talep, soru ve ihtiyaçlarına cevap vermiyor”. Evet, evet, artık bunu “Yeşil”ler söylüyor. Yeşil’in bütün tonları var toplumda artık. Biz bunlarla Cihad’a çıkacaktık, çocuklarının adları öyleydi, ama bir anda sırra kadem bastılar. O sakallar kesildi, başörtüler fora!" ifadelerini kullandı.

Davalık olduğu AK Parti'nin papatyası KADEM'e yüklenen Dilipak, "Kadem, “Adım”, “Ayak” demek. “Uğur” anlamı da var. Birileri çoktaaan çıktıkları yoldan geri döndüler ve başka vadilerde dolaşıyorlar. “Uğur”u da “Hayır”ı da, “Rıza”yı da başka yerlerde arıyorlar. Onlar için ahireti beklemek yerine yeryüzünde bir cennet daha gerçekçi geliyor. Ahiret için çileye katlanmak yerine,  İstanbul sözleşmesi, Lanzarote’nin artırılmış sanal gerçekliğinde arıyor birileri." dedi.

"Modern bir lale devri hayallerimizi süslüyor" diyen Dilipak, "Lale devri çocukları, servete ulaşınca hemen mahallelerini değiştirdiler, hâlâ namaz kılanlar camilerini de. Hâlâ hacca, umreye gidenleri de var, yedikleri haramların bu şekilde sildirileceğini zannediyorlar." diye belirtti

"İşin bereketini kaybettik" diyen Dilipak, "Öfke ve nefret çığ gibi geliyor üstümüze. Varlık içinde yokluk çekiyoruz. İşin bereketini kaybettik sanırım. Gelen günlerin geçen günleri aratmasından korkuyoruz. Çünkü kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz. Üzgünüm Araplardan beklenen para gelmedi. Şimdi iç piyasaya dönecekler. Orada neler olup-bitecek göreceğiz. Birileri de yine eski dosyaları ve kasetleri karıştırmaya başladı. Birileri tehdit ve şantajla vaziyeti kurtarmaya çalışacaktır bu süreçte.  Bakalım bu işin sonu nereye varacak. " ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı