Dilipak'tan Cem Yılmaz'a garip yanıt: Onun için bedel ödemeye hazır ol

Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabı Twitter'dan komedyen Cem Yılmaz'ın Şubat aayında atmış olduğu hayat pahalılığıyla ilgili twitine karşılık verdi.

GÜNDEM 15.05.2022, 20:15
5
Dilipak'tan Cem Yılmaz'a garip yanıt: Onun için bedel ödemeye hazır ol
Gazeteci/yazar Abdurrahman Dilipak, komedyen Cem Yılmaz'ın şubat ayında paylaşmış olduğu hayat pahalılığını eleştiren twitine sosyal medya hesabı üzerinden karşılık verdi.
Cem Yılmaz'ın kullanmış olduğu, ''“Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.'' ifadelerinin yer aldığı bir görseli alıntılayan Dilipak şu ifadeleri kullandı:
''Ama hayal hiç de pahalı değil. Hayal et. Hayal gerçeğin anasıdır. Hayal et ve hayalimi satın al. Onu gerçekleştirmek için bedel ödemeye hazır ol. İstikbal inkılabatı o ruh ve imanda gizlidir. Karanlık aydınlığın yokluğudur. Münevverler iş başına, aydınlık ekin toprağa''
Dilipak'ın yaptığı paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, Dilipak'ın bu sözleri üzerine çıkarımda bulunarak ne demek istediği üzerine fikir yürüttü.
Öte yandan ABC Gazetesinin ulaştığı Dilipak, Cem Yılmaz'ın bu sözlerini paylaşmasıyla ilgili soruları yanıtladı:
''Cem Yılmaz'ın bu sözlerini paylaşarak destek mi vermek istediniz?'' şeklindeki soruya Dilipak,Cem Yılmaz'ın bu sözlerini alıntıladım. Katkı sağladım. Görüşümü paylaştım. Katkıdır bu.'' şeklinde karşılık verdi.
İşte Abdurrahman Dilipak'ın yapmış olduğu ilginç paylaşım:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı