Dilipak'tan korkutan sözler: Maalesef en geç fark eden Türkiye oldu

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, YouTube'da Sıfır Noktası isimli kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

GÜNDEM 21.11.2021, 16:35
6
Dilipak'tan korkutan sözler: Maalesef en geç fark eden Türkiye oldu
Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Youtube'da Sıfır Noktası isimli kanalda Türkiye dünya gündemine dair yaptığı değerlendirmelerle dikkat çekti.
Dünyanın geleceğine dair önemli ifadeler kullanan Dilipak, ulus devletlerin altına imza attıkları uluslararası sözleşmelerden ötürü kaybettiğini söyledi.
Dilipak, "Uluslararası sözleşmeler, uluslararası yargı mekanizmalarıyla ve darbelerle bir uluslararası sistem ulus devletleri manipüle edebiliyor. Bu 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Soğuk Savaş döneminde sağa - sol şeklinde kendini gösterebiliyordu. Bugün tamamen tek kutuplu bir dünyada istedikleri gibi manipülasyonları yapabiliyorlar. DEAŞ'ı örgütlemek onlar için zor bir şey değil. Hem DEAŞ'a karşı savaş bahanesiyle başka bir ülkeyi işgal ediyorsunuz hem de böyle bir örgüt üretiyorsunuz" dedi.
Küresel güçlere karşı dünyada muhalefetin başladığını ifade eden Dilipak, Türkiye'nin dünyadaki oynanan oyunu geç fark ettiğini söyledi.
Program sunucusunun ulus devletlerin olmadığı veya etkinsizleştirildiği bir dünyada "insanlar nasıl ve hangi güçler tarafından yönetilecek?" sorusunu yanıtlayan Dilipak, şöyle devam etti:
"İnsanlığın tanımı değiştiriliyor artık. O biyolojik insanın sonu. O Z Kuşağı bütün senaryoların üstünde uygulanacağı bir son kuşak olarak kafalarında senaryolaştırılmış ama bunlar Allah'a kaba bir meydan okumadan sonra çok fazla sürdüremeyeceklerini anladılar. Uluslararası güçler bu süreci 2025'e kadar planlamışlardı. Ve 2022'ye giriyoruz ve Avrupa'da olsun Amerika'da olsun dünyanın her yerinde çok ciddi anlamda deşifre oldular. Ancak gelişmelerin en son farkına varanlardan biri de bizim ülkedir. Yoksa bütün dünyada karşı muhalefet hareketleri sesini giderek yükseltmeye başladı. Her anlamda bir ses yükseliyor: Akademi, ekonomi, siyaset, yargı ve toplum olarak her anlamda giderek dünyada farklı sesler ve karşı duruşlar ortaya çıktı. Fransa'da yaşananları biliyorsunuz! Rusya'da Çin'de bugünlerde de Polonya'da yaşananları Belarus'ta yaşananları görüyorsunuz. Bugün Afrika bile uyanıyor ama biz Türkiye olarak çok derin bir uykudayız. Hâlâ yaşananları komplo olarak geçiştiriyoruz."
Öte yandan koronavirüs süreciyle ilgili partilerin tutumunu da eleştiren Dilipak, "Biz hâlâ birilerinin üç maske takıp üstüne bir de seperatör takmasına şahit oluyoruz. Her konuda birbirlerine ağızlarına gelen her şeyi söyleyen iktidarı ve muhalefeti var, öte yandan FETÖ'sünden PKK'sına MHP'sine, CHP'sine, AK Partisine, İYİ Partisine, DEVAS'sına, Gelecek Partisine varana kadar çoğu parti hepsi aynı şarkıyı söylüyor" dedi.
Sunucunun uluslararası güçlerin dünyada uygulamaya koydukları planlar üzerinden başarılı olup olmadığına yönelik soruya yanıt veren Dilipak, şu açıklamayı yaptı:
"Erken zamanda çözülmeye başladılar. Zaten proje  gecikmeli geldi. Başından beri de aksayarak gidiyor. Amerika bölünebilir ve Amerika'da iç savaş da çıkabilir. Avrupa dağılabilir İngiltere gerçekten çok ciddi sıkıntılar yaşayabilir. Bu süreçte bir takım doğal afetlerin de artacağını biliyoruz ama bin yılda bir olacak şekilde dünyanın dengesi değişiyor. Sadece dünyada değil ayda ve güneşte de oluyor aynı şeyler. Güneşteki patlamalar yarın alçak irtifa uydularını da patlatabilir. Bunlar dünyanın içinde bulunduğu duruma doğal bir denge oluşturma süreçleridir. Ama bu olacak olanlara daha hazırlıklı olursak daha az zararla otururuz. Biriler bu süreci provoke ederek, gerçekleri çarpıtarak halkı paniğe sevk etmek istiyor. Bu normal bir süreç. Mesela deprem olur her zaman olur. Fay hatları bellidir, bin yıl öncekilerde hareketlenecek şimdiki fay hatları da hareketlenecek. Konya'da deprem olmaz diyorsun ama şimdi oluyor. İtalya'da volkan patlaması Vezüv Yanardağı'nda daha sık hale geldi. Bunlar olacak ilk kez olmuyor. Ama birileri bu süreci manipüle etmek için siyaseti medya üzerinden dayatmak için toplumda panik ve korku iklimi oluşturmak istiyorlar. İçeride de bunların destekçileri var. Sermaye, siyaset, medya, akademi ve sivil toplum içinde siyasi emellerini bu grupların şahsi emelleriyle global çetenin amaçlarıyla tevhit eden topluluklar var."
Küresel güçlerin ülkelerde suni kıtlık ve karışıklık çıkartabileceklerini ifade eden Dilipak, şu şekilde konuştu:
"Global çete kıtlık konusunda her yeri örgütleyecek. Bazı ülkelerde para olmayacak, bazı ülkelerde bakliyat olmayacak, bazı ülkelerde akaryakıt olamayacak. Birileri bu süreci takip edecek. Ülkelerde kriz çıkartılacak. Kriz çıkartılıp çıkartmama da ülkelerin nasıl hareket ettiğine bağlı olacak. Hükümetler de bundan korkuyor. Durup dururken 'Facebook'a seni bitiririz' diyorlar. Facebook da bir ay sonra sözüm ona aklını başına topluyor ve metaverse tabi oluyor. Hükümetlere karşı da yapıyorlar, şirketlere karşı da yapıyorlar. Dikkat etmemiz gerekiyor. Biz ahir zaman Peygamberinin ümmetiyiz ve fitne zamanından geçiyoruz. Bu bakımdan da hükümetler uluslararası sisteme karşı da çok dirençli değil. Hem ekonomik olarak, hem siyasi olarak, hem de uluslararası istihbarat örgütleri VIP'leri (devlet adamları, siyasiler...) yakın takibe aldığı için bunların hangi ülkede kara para, kaçak paraları olduğunu biliyor. Onların hangi fahişelerle beraber olduklarını biliyor. Para işleri ve ahlaki zaafları, dosyaları birilerinin elinde olunca o birilerine çok fazla direnme şansı olmuyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı