Dilmen bombaladı: Pereira bunu görmüyor, gören insan bunu yapar mı?

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Alanyaspor’a karşı 2-1 kaybettiği maçın ardından yorumda bulundu.

SPOR 25.10.2021, 08:30
6
Dilmen bombaladı: Pereira bunu görmüyor, gören insan bunu yapar mı?
Futbolcu yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde  Fenerbahçe kendi evinde Alanyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maç üzerinden Vitor Pereira’yı eleştiri yağmuruna tuttu.
Rıdvan Dilmen TRT Spor ekranlarında maç hakkında yaptığı yorumda “Fenerbahçe’nin yediği gollerde asla tesadüf yok. Aynı yerden yiyor, ekip söylemiyor mu? Hoca mı görmüyor” dedi.
Vitor Pereira'nın sistemini sert dille eleştiren Dilmen, “Fenerbahçe hazırlık maçlarından bu yana aynı golleri yiyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü olsam, buna bir şey yaparım. Bence Vitor Pereira bunu görmüyor, gören insan bunu yapar mı? Devamlı aynı goller! Fenerbahçe, asla bu sistemde oynamaz!” ifadelerini kullandı.
Dilmen, şöyle devam etti:
“6 maçtır kaybetmeyen ve 1 hafta önce 6 gol atan Alanyaspor’un şutu yoktu ilk yarıda. Ancak Fenerbahçe set oynarken pas trafiğinde yavaş kaldı. Bu anlamda daha pozisyonlu ilk yarı oynamasını beklerdim.
Fenerbahçe 8 şut attı. Alanyaspor’un 49 dakika boyunca hiç etkili atağı olmadı. Fenerbahçe önde baskı ile pozisyonlar buldu. Hücum ederken yavaş oynuyor, Alanyaspor da pozisyon vermemeye çalışıyor. Fenerbahçe de bulamadı. Set oynarken, hızlı paslaşmalısınız.
Bülent Korkmaz’ı canı gönülden kutluyorum. Takımı çok iyi hazırlamış. Fenerbahçe taraftarını da tebrik ederim. Maça büyük ilgi gösterdiler.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı