Dimitrios Pelkas için yapılan teklifi açıkladı!

Fenerbahçeli Dimitrios Pelkas'ın Bologna'ya olası transferiyle ilgili olarak Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, yapılan teklifi açıkladı.

SPOR 01.08.2021, 10:15
29
Dimitrios Pelkas için yapılan teklifi açıkladı!
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminin son gününde PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas, bir önceki sezon Sarı Lacivertliler ile çıktığı 42 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırırken sekiz de asist kaydetmişti. Performansıyla büyük beğeni toplayan 27 yaşındaki futbolcunun Bologna'ya olası transferi hakkındaysa Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'tan önemli açıklamalar geldi. 1000 Cuori Rossoblu adlı internet sitesine konuşan Georgopulos, konuyla ilgili olarak şunları sömyledi:

"Bologna'nın Pelkas'a olan ilgisi gerçek. Sportif direktör Riccardo Bigon onu beğeniyor. Teknik direktör Sinisa Mihajlovic de onun özelliklerini takdir ediyor. Ancak görüşmeler, beklenenden de karmaşık. Fenerbahçe, en az 10 milyon euro istiyor. Zira Yunan futbolcu, Türk takımının anahtar oyuncularından biri. Bologna, 6 milyon euroluk ilk teklifini mutlaka arttırmalı. Yoksa hiçbir anlaşma sağlanamaz. Türk takımı, yalnızca uygun bir teklif gelirse pazarlıklara başlayabilir. Şu anda Pelkas'un İtalya'ya gelmesi zor.
Pelkas, Türkiye'de çok mutlu ve Fenerbahçe taraftarları onu seviyor. Orada bir idol çünkü geçtiğimiz sezon takımın en iyisiydi. Bu da Türkiye'de kalmasının başka bir nedeni. Ama dikkatli olmak lazım. Zira İtalya ligi onu cezbediyor. Serie A, onun için büyük bir sıçramayı temsil edebilir. Transferle ilgili tahminde bulunmak zor. Bologna'nın bütçesini ve ne kadar harcayabileceklerini bilmiyorum. Rubin Kazan ve Borussia Mönchengladbach da oyuncuyla ilgileniyor. Açıkçası İtalya ligi, bunlara oranla onun için daha büyük bir sıçrama olur.
Pelkas, Serie A'da oynayabilecek özelliklere sahip. Büyük liglerde patlama yapabilecek kadar büyük bir kalitesi ve potansiyeli var. Çok güçlü ve Fenerbahçe'de sürekli pozisyon değiştiriyor. 10 numarada ya da sol açıkta oynayabiliyor. Mükemmel bir top sürme yeteneği var. Çok kolay sıçrıyor ve çok esnek. Kendisi, modern bir futbolcu."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı