Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2. sayısı yayınlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, ilk sayısını geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yayınladığı Diyanet Bayram Gazetesi’nin ikinci sayısını Kurban Bayramı için yayınladı.

KÜLTÜR SANAT 19.07.2021, 15:45
44
Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2. sayısı yayınlandı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geleneksel değerlerin yaşatılması, toplumsal uzlaşı alanlarının zenginleştirilmesi, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla başlattıkları Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2’inci sayısını çıkardıklarını duyurdu
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2’inci sayısının yayınlandığını sosyal medya hesaplarından paylaştığı şu mesajla duyurdu:
“Değerli ilim ve kültür insanlarımızın katkılarıyla Başkanlığımız tarafından hazırlanan Bayram Gazetemizin ikinci sayısı ile bu bayram da evlerinize misafir oluyoruz. Online olarak erişebileceğiniz gazetemizin, bayram sevincimizi çoğaltmasına katkı sunmasını temenni ediyorum.”
Başta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş olmak üzere birçok ilim adamı, sanat, edebiyat ve medya çevrelerinden önemli isimlerin yazılarına ve birbirinden kıymetli söyleşilere yer verilen Diyanet Bayram Gazetesi, aynı anda dijital ve matbu olarak okuyucuların istifadesine sunuldu.
Diyanet Bayram Gazetesi’nin bu sayısında tarihi, kültürel, milli ve manevi birlikteliğin en önemli sembollerinden biri olan bayram neşesi; teslimiyet, fedakârlık ve paylaşmanın somut örneklerinden biri olan kurbanın anlam ve önemine dair içeriklere yer verildi.
Diyanet Bayram Gazetesi’nin ikinci sayısına ‘bayram.diyanet.gov.tr’ ve ‘diyanetyayinlari.gov.tr’ web sayfalarından ücretsiz olarak erişebilecek.
 
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı