Diyanet çalışanlarının talepleri dile getirildi

Diyanet-Sen Genel Başkanı Güldemir’den Başkan Erbaş’a ziyaret…

GÜNDEM 04.06.2021, 04:35
6
Diyanet çalışanlarının talepleri dile getirildi
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bir araya geldi. Ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının sorunlarını aktaran Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet çalışanlarının her sorununu gündeme taşıdıklarını aktardı.
Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapılan ziyarette, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, din görevlilerinin özlük haklarını savunduklarını ifade ederken, sorunlara dair gerekli çalışmaların yapılarak çözülmesi gerektiğini ifade etti. Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı çalışan personelin haklarını savunmaya devam edeceklerini aktaran Güldemir, Diyanet-Sen’in genel yetkili sendika olarak hizmet kolu çalışanlarının mali ve özlük haklarını savunduğunu ve din görevlilerinin sorunlarını her platformda gündeme taşıdığını söyledi.
Din görevlilerinin çeşitli taleplerinin olduğunu aktaran Güldemir, Mayıs ayında gerçekleştirilen Kurum İdari Kurul toplantısındaki konularda Diyanet-Sen’in görüş ve önerilerini Erbaş’a ileterek beklentilerinin karşılanması adına gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkanlık olarak din görevlilerinin en iyi şartlarda çalışmasını amaçladıklarını vurgulayan Erbaş, “Sorunlar hiçbir zaman tek taraflı çözülemez. Bunun için sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileri dikkate alınmalıdır” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı