Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Gazze için duaya duruyoruz" programına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hacı Bayram Veli Cami'nde düzenlenen "Gazze için duaya duruyoruz" programına katıldı.

GÜNDEM 05.11.2023, 22:10
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hacı Bayram Veli Cami'nde düzenlenen " Gazze için duaya duruyoruz" programına katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen programa katılan Erbaş, "Gazze için duaya duruyoruz" etkinliği kapsamında, Hacı Bayram Veli Cami'ndeki dua programında, yatsı namazı öncesi Filistinliler için Kur'an-ı Kerim okudu.
Daha sonra Gazze'de hayatını kaybedenler ve yaralananlar için dua eden Erbaş, Gazze'de eşi görülmemiş katliamlar yapıldığını, Filistin'in yetimler yurduna döndüğünü ifade etti.
Filistinlilerin Gazze'de zalimlere karşı mücadele ettiğini vurgulayan Erbaş, şunları söyledi:
"Filistinli kardeşlerimizi muzaffer eyle, onlara zafer nasip eyle ya Rabbi. Tüyü bitmemiş bebekler, masum çocuklar, savunmasız kadınlar, yaşlılar hunharca katlediliyor. Filistin kan ağlıyor. Peygamberler mirası Kudüs'e, Gazze'nin masum ve savunmasız mazlumlarına imdad eyle Allah'ım. Hz. İbrahim'den Hz. Süleyman'a kadar birçok peygamberin tevhit, hukuk, adalet ve ahlak mücadelesini verdiği o kutlu şehirde yaşanan acıları bir an önce durdur ya Rabbi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 01 Aralık 2023
İmsak 06:01
Güneş 07:26
Öğle 12:32
İkindi 15:08
Akşam 17:29
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı