Diyanet-Sen’i ziyaret eden vekil imamlar dertlerini anlattı

Vekil imam-hatipler Diyanet-Sen’i ziyaret etti. Mali ve özlük haklar konusunda büyük mağduriyet yaşadıklarını belirten vekil imam-hatipler, taleplerini Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’a aktardı.

GÜNDEM 25.06.2022, 07:55
1
Diyanet-Sen’i ziyaret eden vekil imamlar dertlerini anlattı
Ülkemizin farklı bölgelerinde görev yapan vekil imam-hatipler, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kadro taleplerini ve sorunlarını iletti.

Peygamber varisi bir mesleği icra etmenin onurunu yaşadıklarını belirten vekil imam-hatipler, “Gerek ücret, gerekse izin ve diğer konularda maalesef birçok sıkıntı yaşıyoruz. Kadrolu arkadaşlarımızla aynı işi yapmamıza ve aynı emeği vermemize rağmen onların yararlandığı birçok haktan maalesef yararlanamıyoruz. Uzun zamandır emek verdiğimiz işimizi kadrolu olarak ve emeğimizin karşılığını alacak şekilde yapmak istiyoruz. Yetkili sendika olarak Diyanet-Sen’in bu konuda yardımlarını istiyoruz” dedi.

Sorunların farkında olduklarını ve bunların çözülmesi için çalıştıklarını belirten Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, “Emeğinizin karşılığını alabilmenizi bizler de gönülden istiyoruz. Gerek siyasilerle gerekse Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri ile görüşmelerimizde sizlerin bu taleplerini dile getiriyoruz ve kadroya geçirilmeniz hususunda yetkili sendika olarak üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı