Dolar alınır mı? Tunç Şatıroğlu ‘gidişat kötü’ deyip uyarısını yaptı

Dolar alınır mı? Dolar konusunda teknik analiz uzmanı olan Tunç Şatıroğlu TCMB'yi eleştirip dolar kuru tarafından gerçeği açıkladı. Dolar yorumu yapan Tunç Şatıroğlu ‘gidişat kötü’ deyip uyarı yaptı.

EKONOMİ 28.09.2022, 16:30
1
Dolar alınır mı? Tunç Şatıroğlu ‘gidişat kötü’ deyip uyarısını yaptı
Dolar kuru bugün 2022 yılının rekorunu yeniledi. 18,5433 TL seviyesini gören dolar kuru için Teknik Analist Tunç Şatıroğlu çarpıcı bir dolar yorumu yaptı.
Dolar kuru tarafından yaptığı teknik analizlerle tanınan Tunç Şatıroğlu zaman zaman sosyal medya hesaplarından da dolar yorumu ve altın yorumu yapıyor. Tunç Şatıroğlu bugün de dolar kuru için kritik bir değerlendirme yaptı. TCMB’yi dolar rezervi konusunda eleştiren Tunç Şatıroğlu, dolar rezervinin halen eksi 52 milyar dolar olması gerçeğinin üstünün örtüldüğünü savundu.
Tunç Şatıroğlu dolar kuru için ise, “Gidişat kötü. Dolarınızı alın oturun.” değerlendirmesinde bulundu.
Teknik Analiz Uzmanı Tunç Şatıroğlu sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Ekonomi yönetimi TCMB rezervlerinden bahsederken hep brüt rezervi konuşuyor. Swap hariç net rezervin şirketler tarafından bozdurulan milyarlarca dolara rağmen halen daha eksi 52 Milyar dolar olması gerçeğinin üstü örtülmeye çalışılıyor. Gidişat kötü. Dolarınızı alın oturun.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı