Dolar, altın uçuşa geçti! Cemal Enginyurt böyle giderse deyip açıkladı

Cemal Enginyurt yeni kabine sonrası bugüne rekorla başlayan euro kuru, dolar kuru ve altının gram fiyatı sonrası sitemkar ifadeler kullandı. Cemal Enginyurt, Mehmet Şimşek'in açıklamasına da değindi.

GÜNDEM 05.06.2023, 09:55
1
Dolar, altın uçuşa geçti! Cemal Enginyurt böyle giderse deyip açıkladı
Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrası bugün açılan piyasalarda rekor kıran dolar kuru, euro kuru ve altının gram fiyatı için bir yorumda bulundu. 

Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt geçtiğimiz gün Erdoğan tarafından ilan edilen yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sonrası para piyasalarında yaşanan yükselişe dikkat çekti. 

Cemal Enginyurt yeni haftada dolar kuru, euro ve altının gram fiyatının uçuşa geçtiğini anımsattı. 
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, “Dolar, Euro, Altın durmak bilmiyor. An itibariyle uçuşa geçtiler. Hemen saldırıya başlayacak olanlar! Sizin için hava hoş biliyorum. Lakin böyle giderse sıkıntı herkesi vuracak. Şimşek gelecek, Ekonomiyi düzeltecek dediniz bekliyoruz. Dolandırıcı diyenleri unuttuk.” ifadelerini kullandı.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in görevi teslim alma törenindeki, Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır” sözlerine de değinen Cemal Enginyurt, “Biz bunu söylerken, Ekonominin kitabını ben yazdım diyenler. Şimşek akla dönme zamanı derken, sizin akla aykırı yönettiğinizi itiraf ediyor. Hayırlısı olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı