Dolar kuru yeni atakla geliyor! Dolarda her şeyi unutun! İşte tarih

Dolar TL kuru 18,58 TL seviyelerinde yatay seyrine devam ediyor. İslam Memiş dolar yorumu ile Dolar TL kurunda ne yaşanır? sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. Dolar kuru yeni atakla geliyor...

EKONOMİ 19.10.2022, 19:15
1
Dolar kuru yeni atakla geliyor! Dolarda her şeyi unutun! İşte tarih
Dolar TL kuru son haftalarda 18,58 seviyelerinde ısrarlı bir şekilde işlemleri sürdürüyor. İslam Memiş ise dolar endeksinde yaşanan gerilemeye rağmen dolar kuru tarafında takip edilmesi gereken seviyeyi paylaştı. Yatay seyrini koruyan bir dolar kurununun olduğuna dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonu için çarpıcı bir dolar kuru değerlendirmesinde bulundu.
Dolar kuru son günlerde yatay seyirde 18,58 TL bandında uzunca bir süredir hareket etse de uzman isimler dolar yorumu ile tahminlerini paylaşıyor. İslam Memiş de TCMB’nin faiz indirimlerine dikkat çekerek dolar kuru için ‘güçlü duruş’ devam edecek yorumunda bulundu. 
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Yine 18,60 lira seviyesinin altında bir kur beklemiyorum ve dolayısıyla da yukarı yönlü ataklar yılın son çeyreğinde beklemeye devam ediyoruz.” dedi.
İslam Memiş’in dolar TL kuru yorumu şöyle:
Editörün Notu: Haberde yer alan ifadeler yorumcunun kendi görüşlerini yansıtır. Haber, yatırım tavsiyesi veya yönlendirmesi amacı taşımaz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı