Domenec Torrent: 7 günde bu kadar, takım gerçekten sıkıntı...

Domenec Torrent, Kasımpaşa yenilgisi sonrası "7 gün içerisinde kendimizi bu kadar geliştirdik. Takım son 20 dakikada gerçekten sıkıntı yaşıyor" dedi.

SPOR 20.01.2022, 23:00
Domenec Torrent: 7 günde bu kadar, takım gerçekten sıkıntı...
Domenec Torrent, Kasımpaşa yenilgisi sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, "7 gün içerisinde kendimizi bu kadar geliştirdik. Takım son 20 dakikada gerçekten sıkıntı yaşıyor" dedi.

"Uzatmalarda iki gol attılar. 1-2 olduktan sonra skor, gol atma şansımız vardı." diye konuşan Torrent, "İkinci yarıda daha iyi oynadığımıza inanıyorum. Savunmada ve ofansif olarak birebirlerde kayıplarımız oluyor, kaybediyoruz. Dönen topları kazanamıyoruz. Takım son 20 dakikada gerçekten sıkıntı yaşıyor." açıklamasında bulundu.

Takımda 7-8 tane eksiği olduğunu belirten Torrent, "Bahane değil ama bu gerçek. Ne varsa o. Bizim burada olma sebebimiz takımın iyi sonuçlar çıkarmamasıydı. 7 günde gerçekten daha iyi oynadığımızı söyleyebiliriz. 7 gün içerisinde kendimizi geliştirdik. 3 tane de önemli maç vardı. Bunları düşündüğümüz zaman kendimizi geliştirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Daha çok kendimizi geliştirmemiz gereken yer ruh hali" diye konuştu.

Trabzonspor maçı ile ilgili de konuşan Torrent şu ifadeleri kullandı:

"Bazı oyuncuları geri döndürebilecek miyiz ona bakacağız. Sonra çalışacağız. Biz gelirken bu durumu biliyorduk. Antrenman yapmadan 7 gün içerisinde 3 tane maç olması söz konusu. Victor, Taylan, Berkan gibi oyuncular geri dönecek. Galatasaray gibi bir takım Galatasaray'a yakışır sonuçlar alamayınca oyuncular etkileniyor. Taraftarı mutlu etmek için daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı