Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, Avrupa şampiyonu oldu

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da Avrupa Şampiyonu oldu. Milli takım, Padova kentinde Portekiz'i 2-1 yenerek adını zirveye yazdırdı.

GÜNDEM 09.09.2023, 21:50
Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
İlk yarı 0-0 beraberlikle sona eren maçta, milli takım ikinci yarıda bulduğu iki golle rakibini mağlup etti.
Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşayan milli takım, hep birlikte "Türkiye" tezahüratları yaptı.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, maçı yerinde izleyen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'ı telefonla arayarak, oyuncuları tebrik etti.
Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem de maçı tribünden izledi ve karşılaşma sonunda oyuncuları tebrik ederek, coşkuya katıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Başkan Vekili Yusuf Günay da Aydın'ı arayarak, milli takımı tebrik etti.
İlk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan milli takım, elde ettiği bu tarihi başarıyla büyük bir sevince yol açtı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 02 Ekim 2023
İmsak 05:08
Güneş 06:27
Öğle 12:33
İkindi 15:53
Akşam 18:29
Yatsı 19:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı