Son Dakika

Dünya işçileri Filistin halkının yanındadır!

Dünya sendikalar federasyonu Filistin’de yaşanan Siyonist terörü lanetledi…

GÜNDEM 17.05.2021, 04:35
31
Dünya işçileri Filistin halkının yanındadır!
Gazze ve Mescid-i Aksa’da yapılan Siyonist katliamlara dünya işçilerinden tepki geldi. Dünya Sendikalar Federasyonu tarafından yayınlanan mesajda, Siyonist terör lanetlenirken dünya işçi hareketinin Filistin halkının yanında olduğu kaydedildi.
Dünya Sendikalar Federasyonu (DSF), Siyonist oluşum İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği katliamları kınayıp, Filistin halkına destek mesajı yayınladı. Mesajda, dünya işçilerinin Filistin halkının yanında olduğu kaydedildi.
Yayınlanan mesajın devamında ise şunlar kaydedildi: “Gazze Şeridi’nde gerçekleştirilen hava saldırılarının, Mescid-i Aksa’ya yapılan vahşi saldırıların, Şeyh Cerrah bölgesinde Filistinli ailelerin evlerinden atılmalarına yönelik İsrail’in yaptığı girişimlerini lanetliyoruz. İsrail’in Doğu Kudüs ve Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik haftalardır sürdürdüğü saldırganlığa, Filistinli kardeşlerimizin İsrail işgal kuvvetleri tarafından öldürülmesine ve tutuklanmasına derhal son verilmesini talep ediyoruz. Özgür vatanları için savaşan ve direnen kahraman Filistin halkı yalnız değildir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı