Dünya yıldızı Adana Demirspor'da

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'dan bir bomba transfer daha. Adana temsilcisi bir dönemin en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen David Luiz ile anlaştığı duyuruldu.

SPOR 16.07.2021, 21:55
16
Dünya yıldızı Adana Demirspor'da
Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor’dan bir bomba daha! Belhanda, Assamblonga, Svensson, Balotelli gibi yıldızları toplayan Adana Demirspor stopere de dünyaca ünlü oyuncu David Luiz’le anlaştı. 
Başkan Murat Sancak’ın, “Görüşmeler devam ediyor” dediği David Luiz transferinde mutlu sona ulaşıldı. Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağlandı. Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerde söz kesildiği ifade edilirken, aynı Balotelli’de olduğu gibi oyuncunun İstanbul’a gelerek transfere son noktanın konulacağı belirtildi.
Adana Demirspor’da Luiz’in yanı sıra Akintola transferi de bitti. Geçen sezonu Hatayspor’da kiralık olarak geçiren ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncuyla yapılan görüşmelerde el sıkışıldı. Bonservis konusunu da 750 bin Euro’ya çözen Mavi Şimşekler’in bu transferi de kısa sürede duyurması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı