Dursun Özbek'ten transfer açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı'nda transfer açıklamasında bulundu.

SPOR 25.01.2023, 15:00
4
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması!
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı bugün gerçekleştirilirken, başkan Dursun Özbek, sponsorlar ve transferlerle ilgili de sözler sarf etti.
Kulübün sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili konuşan Dursun Özbek, "Galatasaray'ın geçtiği zor dönemi daha iyi anlayabilmek için bazen rakamları da konuşmak gerekiyor. Sportif AŞ, son 6 ayda 250 milyon TL zarar açıkladı. Sponsorluk gelirlerimizde düşüş var. En önemli katkıyı veren kısımlar forma göğüs, stadyum isim hakkı. Bunlar geçtiğimiz senelerden geliyor. Yapılan TL anlaşmalar çerçevesinde rakamlar, enflasyona yenik düştü" dedi.
5-6 futbolcularına transfer teklifleri olduğunu ifade eden Dursun Özbek, "Sayın Erden Timur, önümüzdeki hafta, son derece doyurucu bir şekilde scout ekibimizin yeni yapılanmasını çok detaylı bir şekilde anlatacak" dedi.
Özbek, PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili ise "Ne yaparlarsa yapsınlar biz sonuna kadar doğruları söylemeye devam edeceğiz. alatasaray başkanlığı ağlama yeri değil, buraya geldiyseniz bunun altından kalkmalısınız. Ne yaparlarsa yapsınlar doğruları söyleyeceğiz. Hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar güçlü hissetmedim. Galatasaray camiasına ve taraftarına ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.
Kemerburgaz Projesi'ne de değinen Özbek, "Kemerburgaz Projesi'nin önümüzdeki günlerde temel atma töreni olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı