Dusko Tosic'ten Miralem Pjanic itirafları!

Dusko Tosic, Miralem Pjanic'in Beşiktaş'a transfer olma sürecini anlattı.

SPOR 25.12.2021, 21:30
2
Dusko Tosic'ten Miralem Pjanic itirafları!
Kasımpaşa'dan geçtiğimiz yaz ayrıldıktan sonra kendisine kulüp bulamayan Dusko Tosic, Sırp basınına verdiği röportajda Miralem Pjanic'in Beşiktaş'a transfer olma hikayesini anlattı. Kurir gazetesine konuşan 36 yaşındaki savunmacı, Siyah Beyazlılar'ın kendisini almasını beklediği sırada Barcelona'nın yıldızına imzayı attığını söylerken şunları kaydetti:
"Bu yaz birkaç teklif aldım ama Beşiktaş'ı bekliyordum. Kariyerimi sadece iki kulüpte bitirmek istedim: Ya Kızılyıldız ya da Beşiktaş. Türkiye'de yabancı sayısı azaldı, dolayısıyla kotanın artmasını bekliyordum. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile İstanbul'da otururken yabancı kontenjanın açılmasını bekliyordum. O sırada bana bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu söyledi.
Hemen Miralem Pjanic'i hatırladım. Menajeri Nermin Dzengis ile temasa geçtim ve birkaç dakika içinde transferi tam anlamıyla bitirdik. Teknik direktör Yaçın, Barcelona'da oynayan bir futbolcuyu aldığına inanamadı. Şaşırmıştı.
Tarih 2 Eylül'dü ve Pjanic'in Şampiyonlar Ligi lisansını alabilmek için gece yarısına kadar gelip imzayı atması gerekiyordu. Havayolu için zaman yoktu. Ben de Belgrad'dan Saraybosna'ya özel bir uçak gönderdim. O uçak Pjanic'i İstanbul'a götürdü. Sağlık kontrollerinin ardından gece yarısından dört dakika önce işi bitirdik. Muhteşemdi! Şanslıydım ki ilk transferim büyük bir isimdi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı