E-Devlet'te neler oluyor? EYT'lileri heyecanlandıran gelişme!

EYT mağdurları iki gündür E-Devlet üzerinden "Çalışma Hayatım" sekmesine ulaşamıyor. Sosyal medyada "EYT düzenlemesi hakkında yeni bir gelişme mi yaşanıyor?" yorumlarına yol açtı.

EKONOMİ 26.10.2022, 10:00
7
E-Devlet'te neler oluyor? EYT'lileri heyecanlandıran gelişme!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Aralık ayında açıklanacak EYT düzenlemesini beklerken E-Devlet üzerinde flaş bir gelişme yaşandı. İki gündür E-Devlet'te bulunan "Çalışma Hayatım" sekmesine ulaşılamıyor. EYT mağdurları özellikle sosyal medyada birbirlerine "EYT düzenlemesi hakkında bir gelişme mi yaşanıyor" sorularını soruyor. Habertürk editörü Mahir Kılıç da “Akıllara EYT düzenlemesi mi var sorusu geliyor” diyerek E-Devlet'te yaşanan Çalışma Hayatım sıkıntısını gündeme taşıdı.
Kılıç, haber bülteninde şu ifadeleri kullandı: “e-Devlet üzerinden en çok bu uygulamayı emeklilik için kullanıyoruz. Çalışma hayatım bölümüne tıkladığı zaman ki normalde orada kişinin o güne kadar çalışma hayatı toplam prim gün sayısı ve emeklilik için ne kadar prim gününe ihtiyaç duyduğu da yine o bölümde çıkıyordu ki ben de yakın zamana kadar orayı kontrol ettim, 25 yıl kadar bir süre var benim de emekli olmama. Fakat son dönemlerde orada emekliliğiniz henüz hesaplanamadı gibi bir ifade çıkıyor. Hal böyle olunca akıllara sorular geliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin aralık ayı başında bu sorunu çözeceklerini ifade etti. Tarihte böyle yakın olunca ‘Acaba EYT ile ilgili bir düzenleme mi var’ sorusu akıllara geldi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı