Son Dakika

EDHO 7. Sezon için haber var: EDHO yayın tarihi, ne zaman başlayacak?

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu için beklenen haber geldi. İzleyiciler sabırsızlıkla EDHO 200. bölüm ne zaman başlayacak diye araştırma yapıyor. İşte EDHO yeni bölüm detayları..

KÜLTÜR SANAT 14.09.2021, 20:45
31
EDHO 7. Sezon için haber var: EDHO yayın tarihi, ne zaman başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu için beklenen iyi haber geldi. Haftalardır günlerdir fenomen dizinin takipçileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında çıkan iddialardan dolayı tedirgin bekleyişini sürdürüyordu. ATV ekranında gelen EDHO 7. sezon için yapımcı şirketten haber geldi. EDHO yeni bölümü 7. sezonda da ATV ekranlarından izleyici ile buluşacak. 6. sezon son bölümünde Alparslan firar etmişti. EDHO 200. bölümünde Alparslan firar edecek mi merak ediliyor. Tüm bunlar EDHO 7. sezon 200 bölümü ile cevap bulacak.
Peki, EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO saat kaçta hangi gün ekrana gelecek tüm bu merak edilenleri içeriğimizde sizler için derledik…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümlerinde de Oktay Kaynarca, “Hızır Çakırbeyli” karakterini oynamaya devam edecek.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle yakında ATV’de ekranda olacak. Her sezon heyecanlı bir sezon finali ile ara veren ve yeni sezona merak uyandıran bir bölümle merhaba diyen EDHO’nun ne zaman yayınlanacağı tarih henüz belli olmadı.

EDHO ne zaman yayınlanacak sorusuna şuan net bir cevap veremesekte her hafta salı günleri ekranda olan dizinin 21 Eylül veya 28 Eylül tarihlerinde yeni bölümüyle yeniden ekran olması bekleniyor.

EDHO 7. sezon çekimleri devam ediyor. Henüz EDHO yeni sezon yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin sürprizli bir giriş yapması bekleniyor. Oktay Kaynarca, “Görüş veremeyeceğim tek soru gelecek bölüm tüyosu. Biz bilmiyoruz. Bunu sadece ve sadece senaristlerimiz ve yapımcımız biliyor.” açıklamasında bulundu.

EDHO 6. Sezon son bölümü ile acı kapanış yapmıştı. EDHO 6. sezon finalinde yaşananları kısaca özet geçelim:
Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar. Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekânına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı