EDHO için flaş iddia: ATV'den karşı atak geldi...

7. sezona başlamadan ani bir kararla ekrana veda eden EDHO dizisi için flaş iddia ortaya atıldı. İsim hakkı ATV olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için ATV'nin dava açacağı ileri sürüldü.

KÜLTÜR SANAT 08.01.2022, 15:15
9
EDHO için flaş iddia: ATV'den karşı atak geldi...
Ani bir kararla ekrana veda eden ve geçtiğimiz gün farklı bir isimle  dijital platformda yayınlanacağı açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar OImaz (EDHO) dizisinin senaristine, ATV'den karşı atak geldi. 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yedinci sezonuyla dönmesi beklenirken aniden ekrana veda etmişti. Ekranların uzun bir süredir izlenen dizisi EDHO için geçtiğimiz günlerde, bir dijital platformda farklı bir isimle ve kadrosunda Oktay Kaynarca olmadan devam edeceği gündeme gelmişti.
Snob Magazin isimli sitede yer alan habere göre, yapımcı şirket BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi. Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre, "EDHO dizisinin bütün haklarının atv'de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı." öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı