EDHO'da yeni sezon gelişmesi! EDHO 200. bölüm yayın tarihi belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm yayın tarihi belli oldu. İşte EDHO 200. bölüm ne zaman başlayacak sorusunun cevabı...

KÜLTÜR SANAT 13.10.2021, 22:20
19
EDHO'da yeni sezon gelişmesi! EDHO 200. bölüm yayın tarihi belli oldu
Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın “Hızır Çakırbeyli” karakteri ile başrolünü oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin yeni sezon yayın tarihi nihayet açıklandı. İzleyiciler haftalardır EDHO 200. bölümü ne zaman başlayacak diye yapımcı şirkete sosyal medyada binlerce soru yöneltti.
EDHO izleyicisi ile buluşmak için gün saymaya başladı. Merakla beklenen EDHO 200. bölümü yayın tarihi açıklandı.
15 Haziran’da 199. bölüm ile sezonu kapatan EDHO dizisinin 7. sezonu izleyici tarafından merak ediliyordu. EDHO yeni sezona 26 Ekim Salı akşamı başlayacak. Saat 20.00’da ATV’de ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan yine dorukta olacak.
EDHO 7. Sezonunda, bünyesine kattığı yeni oyuncularla izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna 12 isim katılmıştı. Açıklamaya göre, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan yeni sezonda EDHO ile ekranlarda olacak.
İlker Aksum ise EDHO yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.
EDHO 200. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla beklenen fragramanın kısa bir süre içerisinde yayınlanması bekleniyor. EDHO 200. bölüm fragmanı çıktığında bizde yer vermiş olacağız.
EDHO dizisi konusu ile de merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu şöyle;
Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur. Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı