Eğitim-Bir-Sen’liler ek ders ücretlerini depremzelere bağışlayacak

Depremzedeler için bir yardım kampanyası başlatan Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanlığı, depremzedeler için çalışmalarını sürdürüyor.

AİLE 23.02.2023, 04:35
3
Eğitim-Bir-Sen’liler ek ders ücretlerini depremzelere bağışlayacak
Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanlığı üyelerinden gelen talepler doğrultusunda depremzedeler için bir yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Kampanya kapsamında kampanyaya destek vermek isteyen Eğitim-Bir-Sen üyeleri, Şubat ayında alacakları ek ders ücretlerini depremzedeler için bağışlayacak. Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Türkiye’nin depremin yaralarını sarması için göstermiş olduğu seferberliğe dikkat çekti.
Depremin ilk anından itibaren sendika olarak afet bölgesi için çalışma başlattıklarını belirten  Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, "Türkiye’nin en büyük örgütlü gücü olarak depremin ilk anından itibaren sahadaydık. Deprem bölgelerinde Memur-Sen’imizin arama kurtarma ekibi insanüstü bir çabayla vatandaşlarımızı enkaz altından kurtarma gayretindeyken 'şimdi dayanışma zamanı' dedik ve üyelerimizin de desteğiyle depremden etkilenmeyen 70 ilde toplanan bağışlarla toplamda 134 TIR gıda, giyim, battaniye, hijyen ve acil ihtiyaç malzemesini deprem bölgelerine gönderdik. 550 çadır kurduk. Daha sayamadığım birçok faaliyetle birlikte bölgede depremzedelerin yanında olmak için çabaladık ve çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.
Başlattıkları yeni bir kampanya hakkında da konuşan Mehmet Sezer, "Bizlere ulaşan üyelerimizin bazıları çok büyük bir alicenaplık göstererek Şubat ayında alacakları ek dersleri depremzedeler yararına bağışlamak istediklerini söyledi. Biz de Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantıda bir karar aldık. Bu talebi bir kampanyaya dönüştürdük. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube üyelerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.
Süleyman İnci

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı