Ekibini oluşturdu, göreve hazır: Arda Turan için Konyaspor iddiası

Profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandıran 36 yaşındaki Arda Turan, teknik direktörlük deneyimine Süper Lig'de başlayabilir.

SPOR 16.01.2023, 22:40
1
Ekibini oluşturdu, göreve hazır: Arda Turan için Konyaspor iddiası
Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. Yaşanan gelişmelerin ardından yeşil-beyazlı takımın yeni çalıştırıcısının kim olacağı merak konusu oldu. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Konyaspor'un teknik direktör adayları arasında futbolculuk kariyerini geçtiğimiz sezon sonlandıran ve ekibini oluşturan Arda Turan da yer alıyor.
Arda Turan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, teknik ekibini oluşturduğunu kaydederken "Bir sistem hocası olmak istiyorum. Bir ekol hocası olmak istiyorum. Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim" ifadeleriyle göreve hazır olduğunun mesajını vermişti.

36 yaşındaki Arda, geçtiğimiz Aralık ayında Burak Yılmaz, Semih Kaya, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile birlikte TFF'nin Antalya'daki UEFA A ve B Lisans Antrenörlük kursuna katılmıştı.
Arda Turan daha önce yaptığı açıklamada aklındaki oyun tarzını şu ifadelerle dile getirmişti;
"Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim. Hangi oyunu oynamak istediğime karar vermedim. Barcelona ve City’nin oynadığı oyunu kaliteli oyuncularla oynamak gerekiyor. Bu oyun tarzının Türkiye'ye uygun olmadığını düşünüyorum. Ben daha çok işin gerçekçi tarafından yanayım. Rakip eğer size baskı yapıyorsa direkt oynamaktan da yanayım."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı