“Ekonomi, gözlerdeki ışıkla değil sofradaki ekmekle ölçülür”

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’ne Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 28.06.2022, 07:25
2
“Ekonomi, gözlerdeki ışıkla değil sofradaki ekmekle ölçülür”
Geçtiğimiz gün Adana’da Saadet Partisi’nin kongre heyecanı yaşandı. Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Murat Ünal güven tazeledi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın yanı sıra Saadet Partisi Adana il ve ilçe teşkilat mensuplarının yoğun katılım sağladığı kongreye vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Saadet Partisi’nin son dönemde çalışmalarını hızlandırdığına dikkat çekilen kongrede Mahmut Arıkan önemli açıklamalarda bulundu.

Vatandaşın yakındığı belirsizliğe de değinen Mahmut Arıkan, “Hiç kimse bundan sonrası için herhangi bir öngörüde bulunamıyor. Fakat atacağımız adımlarla bu öngörülemez döneme de birlikte son vereceğiz. Bizler insanlarımızın gözlerindeki ışıltıyı yeniden kazanması için mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Neşemizi, umudumuzu, gözlerimizdeki ışıltıyı yeniden hep birlikte geri alacağız. Bu mücadeleyi birlikte sürdürecek, birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi’nde katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Türkiye’nin düştüğü umutsuzluğu işaret ederek, “Vatandaşımızın iktidarda bulunanların gözlerine bakınca ışıltı göremediğini biliyoruz. Hiçbir vatandaşımız ümitsizliğe düşmesin. Ye’se kapılmasın. Ne Sarıçam’ın ne de ülkemizin çözülmeyecek hiçbir problemi yok. Sarıçamlı vatandaşlarımız bugünden sonra, kendisine dar gelen gömleği yırtıp atacaktır. Işıltılı makamlar iktidarın gözlerini kamaştırmış olabilir. Ama vatandaşın gözüne baktığımızda kaygı var, endişe var umutsuzluk var.  Ekonomi, gözlerdeki ışıkla değil sofradaki ekmekle ölçülür” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı