Ekonomik kriz AKP'lileri de vurdu: "Şu an olsa mümkün değil"

Ekonomik kriz milletvekillerini de vururken AKP'liler sorunu kabul etmeye başladılar. AKP'li yönetici "2 çocuğumu yurt dışında okuttum. Şu an olsa okutamam, mümkün değil" dedi.

EKONOMİ 12.06.2022, 09:15
2
Ekonomik kriz AKP'lileri de vurdu:
Ekonomik kriz artık milletvekillerini de vurmaya başladı. İktidar yaşanan krizi küresel sorunlara ve pandemiye bağlarken muhalefet yanlış politikalara işaret ederek yönetimi eleştiriyor. Gerekçeler farklı yorumlansa da sorunu reddeden yok. Meclis'te AKP’den CHP’ye tüm vekiller krizi yaşıyor.
Gazete Duvar'da yer alan habere göre CHP’li bir siyasetçi “daha önce de krizler oldu ama böylesini yaşamadık” derken evini, arabasını özel sektörde yönetici iken aldığını, iki çocuğunu o koşullarda rahatça okuttuğunu, bugün olsa yapamayacağını anlatırken AKP'li bir yöneticinin de sorunu kabul ettiği belirtildi. AKP'li isim "2 çocuğumu yurt dışında okuttum. Şu an olsa okutamam, mümkün değil" diyor.
Haberde aynı milletvekilinin gün içinde konuştuğu bir milletvekilinin de aylık benzin masrafının 20 bin lirayı bulmasından dert yandığına yer verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı