Ekrandaki altın fiyatları yanıltıyor! İslam Memiş bilinmeyeni açıkladı

İslam Memiş televizyon, bilgisayar ve banka ekranlarındaki altın fiyatları ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. Gram altın fiyatı şuan ekranda görüldüğü gibi değil. İşte altın fiyatında detay..

EKONOMİ 18.07.2022, 11:35
3
Ekrandaki altın fiyatları yanıltıyor! İslam Memiş bilinmeyeni açıkladı
Altın fiyatları sert çakıldı. Gram altın fiyatı düşüş bandında hareketini sürdürürken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. Altın fiyatları iç piyasalarda Kurban Bayramı’yla beraber daha sakin seyretti. Gram altın fiyatı yeni haftaya hareketli başlıyor. Tepki alımları da gözlemleniyor. Gram altın fiyatı şu dakikalarda ekranlarda 966 TL seviyesinde hareket ediyor. 
İslam Memiş, gram altın fiyatlarının ekranda göründüğü gibi olmadığını kaydetti. Memiş, TV100’te yer alan değerlendirmesinde gram altın tahmini ve dolar kuru tahmini yerine altın fiyatlarının ekranlardaki gerçekliğini sorguladı ve yatırımcıya uyarıda bulundu.
İslam Memiş, “Siz ekranlarda 960 lira seviyesinde görüyorsunuz. Hayır! Gram altın şu an serbest piyasalarda alış 984 satış 992 lira. Ekran fiyatının piyasalarda geçerliliği yok. Bunu yaklaşık 1 aydır anlatmaya çalışıyorum. Hâlâ televizyonda, bilgisayarda böyle yazıyor diyenler var. Bu da kişinin farkındalığı, okur yazarlılığıyla alakalı bir durum yapacak bir şey yok.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı