Ekrem İmamoğlu: Ankara'yı da teslim alacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde yaşadıklarını anlatarak "2019'da seçimi kazandık İBB'nin sahibi olduk. Biz gidip Ankara'yı da teslim alacağız" dedi.

GÜNDEM 15.06.2022, 13:15 15.06.2022, 13:32
6
Ekrem İmamoğlu: Ankara'yı da teslim alacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Avrupa Bölgesi 5. Kısım Müteferrik Atık Su, Yağmur Suyu Kanalı ve Dere Islahı İnşaatı Temel Atma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde devralmak istedikleri Gürpınar Stadı'nın kendilerine verilmediğini hatırlattı.
"O zaman siyasi iradeyi tahakkümü altına almış bir avuç insan 'Stadı vermeyiz de vermeyiz' diye bir mücadelenin içine girdiler. Kime vermiyorlar biliyor musunuz? Beylikdüzü Belediyesi'ne vermiyorlar." diye konuşan İmamoğlu, "Çeşitli kurum ve kuruluşları da bu anlamda kullanıyorlar. Günün sonunda karar aldık ve biz oraya hakkımız olan biçimde, zabıtamızla gideceğiz. Stadı devralıp halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

"Bir tarafta bir avuç insan düğün bayram yapıyor, bir tarafında da kafasına göre stadı kullanan bir ekip" olduğunu söyleyen İmamoğlu şöyle konuştu:

"Günün sonunda biz oraya zabıtamızla gittiğimizde karşımızda yüzlerce Büyükşehir zabıtasını gördük. 'Giremezsiniz' dediler bize. Onlarca kamyon oraya yığıldı. Hemen bize yazı yazıldı. Dediler ki burası Beylikdüzü ya da Büyükçekmece Belediyesi'nin değildir, Büyükşehir Belediyesi'nindir. Eee ne oldu? Biz de gittik 2019'da seçimi kazandık Büyükşehir Belediyesi'nin sahibi olduk.
"Ama trajikomik hikayeler devam ediyor. Bu sefer de 'Burası Milli Emlak'ındır. Büyükşehir'e de vermeyiz' diyorlar. Yazışıyoruz, ediyoruz, mahkemeyi kazanıyoruz, yetmiyor. Derhal bu yanlışı düzeltin. Bu trajikomik hikayeler devam ediyor. Ne yapacağız? Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz gidip Ankara'yı da teslim alacağız, iktidar değişmeden bu işler düzelmez."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı