Son Dakika

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’u 16 milyon ile bertaraf edeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Seymen Çöp Sızıntı Suyu Arıtma Tesisi açılışında, "‘Kanal İstanbul’ riskini 16 milyon İstanbulluyla bertaraf edeceğiz." dedi.

EKONOMİ 09.11.2022, 16:10
2
Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’u 16 milyon ile bertaraf edeceğiz
İBB, “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında, günlük 4 bin metreküp atık artıma kapasitesiyle kategorisinde Avrupa’nın en büyüğü olacak Silivri Seymen Çöp Sızıntı Suyu Arıtma Tesisi’ni İstanbul’a kazandırdı. Çevreyi, tarım alanlarını ve yer altı sularını koruyan çevre dostu proje, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından bugün hizmete açıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, günlük 4 bin metreküp atık artıma kapasitesiyle kategorisinde Avrupa’nın en büyüğü olduğu belirtilen Silivri Seymen Çöp Sızıntı Suyu Arıtma Tesisi’ni hizmete açtı.
Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “21. yüzyıla yakışan bir şehir olmayı başaracağız. Kentsel, çevresel, sosyal risk ve tehlikelere karşı vatandaşımızı bilinçlendirerek hep birlikte mücadele etmek istiyoruz. O bakımdan, İstanbul'un belki de en büyük tehdidi olan, siyasal bir kısım buluşmalarda ihmal etmeksizin ‘Kanal İstanbul’ ismini anan herkese de buradan sesleniyorum: Bu riski de milletçe, 16 milyon İstanbulluyla bertaraf edeceğiz. İstanbul'un hafızasından ve gündeminden bunu kaldıracağız.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı