Ekrem İmamoğlu'nun, Bilal Erdoğan anısı: 35 dakika cemaati beklettiler

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuk olduğu canlı yayında Bilal Erdoğan anısını anlattı.

GÜNDEM 24.05.2023, 10:55
17
Ekrem İmamoğlu'nun, Bilal Erdoğan anısı: 35 dakika cemaati beklettiler
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı  Ekrem İmamoğlu, HalkTV’de İsmail Saymaz'ın konuğu oldu. İmamoğlu montaj video ile ilgili “Biz bin defa desek de milletimizin bir bölümüne anlatamazdık. Şimdi kendisi itiraf etti” dedi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayhan Ogan’ın Kılıçdaroğlu’na oy veren seçmeni PKK’lı olmakla suçlamadığı paylaşım hakkında konuşan İmamoğlu, “Böyle bir trollük görmedim ben” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı sırasında  Konya’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın cemaati cuma namazında beklettiğini anlatan Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:
"Beylikdüzü Belediye Başkanıyken Konya’dayız bir toplantı için. Beraber camiye gittik, dizim rahatsız ameliyat geçirmiştim. Caminin girişinde oturduk, oturarak kılacağım dedim. Ezan okundu. Vaiz işini bitirdi, o ara Kuran’dan sureler okunmaya başladı. Yarım saat… Millet homurdanmaya başladı. Neden başlamıyor namaz diye… İmam ‘beyefendi geldi mi haber verin’ dedi. Beyefendi kim? Sayın Cumhurbaşkanı’nın oğlu. 35 dakika cemaati beklettiler. Şahitlerim var. Bunu ilk defa anlatıyorum. CHP’li bir belediye başkanı cami yaptı diye camiye imam vermeyen müftüyü yaşadım ben. Samimi dindarlığı yerle bir ettiler."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı