Emekli generallerden yine "İç Savaş" uyarısı geldi!

Fransa'da emekli generaller, "İslamcılığa ve Fransa'nın parçalanmasına karşı küresel bir stratejinin" geliştirilmesinin istendiği ve "iç savaş" uyarısının yapıldığı bir dosya gönderdi.

GÜNDEM 02.05.2021, 19:40
19
Emekli generallerden yine
Fransız Le Journal du Dimanche dergisinde yayınlanan özel haberde, imzacı emekli generallerden birine göre, bu belgenin aşırı sağcı Valeurs Actuelles dergisinin internet sitesinde yayımlanan ve emekli generallerin Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a iç savaş tehlikesine karşı uyardığı e-bildiriyle bağlantısı olmadığı vurgulandı. Ancak bu dosyaya imza atan generallerden ikisinin Valeurs Actuelles’deki bildirinin imzacıları arasında yer aldığı belirtildi.

Dosyada, şunlar kaydedildi:

Dosyaya imza atan 16 emekli generalin, savunma konularında çalışmalar yapan Ordulararası Düşünce Topluluğu mensubu oldukları belirtildi. 
“Bize karşı hibrit savaş ilan edildi. Bu savaş çok yönlü. En iyi ihtimalle bir iç savaşla veya en kötü ihtimalle geleceği olmayan acımasız yenilgiyle sona erecek. Avrupa ve Fransa’ya karşı hibrit savaş başlatıldı. Bu savaşı kazanmak için psikolojik, sosyolojik, manevi, eğitim, hukuki ve cezai silahlar oluşturulmalı.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı