Emekli öğretmenden Davutoğlu'na: Sen arkadaşlarına ihanet ettin

Ziyaret ettiği Kayseri'de emekli öğretmenin, "Sen arkadaşlarına ihanet ettin" diyerek tepki gösterdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ''Onlar bana ihanet etti'' diyerek karşılık verdi.

GÜNDEM 08.10.2021, 21:30
4
Emekli öğretmenden Davutoğlu'na: Sen arkadaşlarına ihanet ettin
Çeşitli ziyaretler kapsamında Kayseri'de Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu durduran emekli öğretmen olan Burhan Karamustafaoğlu, "Biz, seni sevmiştik. Ne zamana kadar? Sen yol arkadaşına ihanet ettin, o zamana kadar" diyerek tepki gösterdi.

Emekli Öğretmen Karamustafaoğlu'nun bu şikayetleri üzerine Davutoğlu, kendisini ihanet etmekle suçlayan vatandaşa, "Onlar bana ihanet etti. Ben o sözü tuttum, onlar tutmadı. Onlar damatlarını, yakınlarını zengin ettiler" ifadeleriyle cevap verdi.

Bir başka vatandaşın ise, "Siz altın gibi adamsınız. Ancak HDP, CHP ve İYİ Parti ile birlikte yol yürürseniz gözümüzde yoksunuz. Onların peşine düşecek kadar değişmediniz" sözlerine Davutoğlu, "Biz sizinle, Kayseri ile beraberiz" diyerek cevapladı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ettikten sonra STK ve muhtarlarla bir araya geldi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı