EMF - Sektöründe önde gelen fren grupları üreticisi

Sektöründe önde gelen fren grupları üreticisi EMF frenleri uzun süreli zorlu kullanımlarda bile mükemmel performans sağlıyor.

AİLE 09.11.2022, 15:00
3
EMF - Sektöründe önde gelen fren grupları üreticisi
EMF olarak 2006 yılından beri Elektromanyetik Frenler ve Kavramalar, Tozlu Frenler ve Kavramalar, Fren-Kavrama Grupları, Servo Motor Frenleri, Doğal Mıknatıslı Frenler ve Kavramalar, Dişli Kavramalar, AC Frenler ve Ex-Proof alanında ürün tasarlamakta, geliştirmekte ve üretmektedir. Ürünlerimizin kullanıldığı yüz binlerce uygulama ile Dünyanın önde gelen Yay Baskılı Fren üreticilerinden biri olarak sahip olduğumuz itibarla gurur duyuyoruz.

Müşterilerimiz EMF frenlerine güveniyor ve uzun süreli zorlu kullanımlarda bile mükemmel performans bekliyorlar. Dünyanın ve Türkiye'nin en iyi fren üreticilerinden biri olarak, şirketimizin kuruluşundan bu yana bir milyondan fazla bileşen sattık. 
Bileşenlerimizin uzun ömürlü olmasından gurur duyuyoruz. Müşterilerimize 16 yıldır çalışan frenler için onarım ve bakım parçaları tedarik etmemiz alışılmadık bir durum değildir.

EMF olarak, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak için tasarımın sınırlarını zorlayarak her zaman teknolojinin ön saflarında yer aldık. Frenleri tasarlamak ve üretmek için 3 boyutlu modelleme ve özel analitik yazılımlar da dahil olmak üzere en son teknikleri kullanıyoruz. Sektörün en iyi fren üreticilerinden biri olmaya kararlıyız.

EMF ekibi, dünyanın en deneyimli ve yetenekli fren ve debriyaj üreticilerinden oluşmaktadır. Mühendislik kadromuz malzeme bilimi, makine mühendisliği, kimya mühendisliği, elektrik mühendisliği, endüstri mühendisliği, metalurji ve bilgisayar bilimi alanlarında derecelere sahiptir. 
EMF'de müşterilerin Elektromanyetik Frenler ve Kavramalar, Tozlu Frenler ve Kavramalar, Fren-Kavrama Grupları, Servo Motor Frenleri, Doğal Mıknatıslı Frenler ve Kavramalar, Dişli Kavramalar, AC Frenler ve Ex-Proof Frenler üretim sorunlarını çözmelerine yardımcı olacak mühendislik yeteneğine sahibiz.
Kalite kontrol departmanımız, siparişinizin gerektirmesi durumunda özel testler, benzersiz denetim ve gelişmiş kalite kontrol sağlar. 
EMF'nin birincil hedefi, küresel ölçekte rekabetçi elektromanyetik fren sistemleri geliştirmek ve dağıtmaktır. Hem çalışanlarının hem de tüketicilerinin ürünlerinden memnun kalmasını garanti etmek için mükemmellik ilkesine bağlı kalmaktadır.
Daha detaylı bilgi için lütfen Kalite Politikamızı inceleyin

EMF, uzun geçmişimiz boyunca binlerce uygulama için parçalar üretmiştir. 2006 yılından bu yana dünyanın ve Türkiye'nin en iyi endüstriyel fren üreticilerinden biri olarak ün kazandık. Türkiye'nin ev Dünya'nın önde gelen firmaları için mühendislik araştırmaları ve prototip geliştirme çalışmaları gerçekleştirdik.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı