Emre Belözoğlu'ndan Başakşehir itirafı: "Kırgınlıklarım olmasına rağmen dokunulmazlarımdan"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Yılport Samsunspor'u 2-0 yendikleri maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 30.10.2023, 00:40
2
Emre Belözoğlu'ndan Başakşehir itirafı:
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Yılport Samsunspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 
Belözoğlu, karşılaşmada çalıştıkları her şeyi sahaya koyduklarını ifade ederek, "Net bir galibiyet aldık. Oyunun oturması için süreye ihtiyacımız var. Büyük fotoğrafta, oynayan hücumu isteyen, hep bütün olarak hareket eden bir oyuncu grubu görüyorum. Geçen haftanın üzüntüsüyle de maça asıldılar. Bu tarihi günde kazanmak, Cumhuriyet'in 100. yılında taraftarımızı mutlu etmek bizi mutlu etti" diye konuştu.
Oyuncu grubuna göre oyun planı uyguladığını ve işe savunmayla başladıkları aktaran Belözoğlu, ilerleyen süreçte hücumda da daha iyi olacaklarını aktardı.
Belözoğlu, devre arası transfer konusuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak Emre Yıldız'la alakalı gelen soruya şu cevabı verdi:

Belözoğlu, "Ben spor camiasının bir bütün olduğunu düşünüyorum. Gazetecisi, teknik direktörü, başkanı hepimizin ortak bir yerlerde buluşması gerekiyor. Son oynanamayan maçta zeminin bozukluğuyla ilgili ricamız olmuştu. Gençlerbirliği gibi bir kulübe onların yanlış anlayacağı şekilde ifadem olmamıştı. Orada Sayın Başkana başka bir bilgi gitmiş. Önümüzde milli ara var, ben oynanabilir diye düşünüyorum" dedi.
Belözoğlu, gelecek hafta eski takımı RAMS Başakşehir'le oynacak maçın hatırlatılmasıyla ilgili olarak, "Üst üste maç kazanamamak psikolojik bir eşik değil bence. Başakşehir ligimizin son 10 senesinde iyi işler yaptı. 2 sene çalıştım, önemli işler yaptık. Orası benim içi iyi hatıralarla geride kaldı. Biz oraya en iyi performansımızla kazanmak için gideceğiz. Kolay maç yok. Takımımı en iyi şekilde hazırlayacağım. Birçok kırgınlıklarım olmasına rağmen Başakşehir benim dokunulmazlarımdan. Elimizden geleni orada kazanmak için yapacağız"şeklinde konuştu.
"Beni Emre Yıldız ikna etti, başkanla görüşmeden önce. Yeni tanıdığım biri Emre Bey. Takım kaybettiği zaman çok üzülüyor. Ayrışmak çok kötü bir şey. Ben 23 seneye yakın Futbol oynadım, rakipken de Ankaragücü taraftarını başka yere koydum. Bir bütün olarak bakmamız lazım. İşler iyi giderken bence kendi adımıza bunu paylaşmamız lazım. İşler kötü giderken de herkes sorumluk almalı. Benim gördüğüm Emre Bey işler iyi gitmediğinde kendini parçalayan birisi. Ankaragücü'nü en iyi yerlerde görmek istiyor. Biz de onla beraber, başkanımızla beraber en doğru işleri yapacağız. Geçmişle alakalı değil bugünle alakalı güzel şeyler yapmalıyız. Burada bir bütün beraber hareket etmemiz lazım. Ankaragücü çok değerli bir camia. Burada olmaktan çok mutluyum. Taraftarın isteğine karşılık vermek isteyen bir Emre Bey var. Gördüğüm bu. Başkanımız da bizden beklentisi yüksek. 100. yıl balosunda bizden şampiyonluk istedi. Gerçekçi bir hayal. Neden olmasın. Bunun için çok iyi planlama yapmak lazım. Tek başına yapılacak işler değil bunlar."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 29 Kasım 2023
İmsak 05:59
Güneş 07:24
Öğle 12:32
İkindi 15:08
Akşam 17:30
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı