Emre Çolak, İspanya'ya geri döndü

Galatasaray formasıyla Süper Lig şampiyonlukları yaşayan ve son olarak Göztepe forması giyen Emre Çolak İspanya'ya geri döndü.

SPOR 27.01.2023, 20:05
4
Emre Çolak, İspanya'ya geri döndü
1. Lig ekibi Göztepe'den ayrılan  Emre Çolak'tan beklenmedik bir hamle geldi.  Galatasaray formasıyla bir çok başarıya imza atan ve son olarak İzmir temsilcisi Göztepe forması giyen Emre Çolak İspanya'ya geri döndü.
9 KUPA KAZANDI!
20 Mayıs 1991'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Çolak futbola Atışalanıspor'da başladı. Buradan transfer olduğu Galatasaray'da 2009'dan 2016'ya forma giyen orta saha üçer kez Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.
ARABİSTAN'A GİTMİŞTİ!
2016'da İspanya'nın köklü ekibi Deportivo la Coruna'ya transfer olan Emre Çolak iki yıl sonra buradan da Suudi Arabistan temsilcisi Al-Wehda FC takımına transfer oldu.
Al-Wehda'dan sonra yarım dönem boşta kalan yerli futbolcu tekrar Deportivo'ya geri döndü. Kısa süren ikinci İspanya döneminden sonra ülkeye geri dönen Emre Çolak, Karagümrük ile sözleşme imzaladı.
Karagümrük'ten sonra Hatayspor'da da kısa süre forma giyen orta saha geçen sezonun devre arasında Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir'den sonra Göztepe yolunu tutan Çolak geçtiğimiz kasım ayında İzmir ekibiyle karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.
32 yaşındaki tecrübeli solağın sıradaki adresi, İspanya 3. Lig ekibi CF Intercity oldu. Tecrübeli oyuncu sene sonuna kadar sözleşme imzaladı. Küme düşme potasında
İspanya 3. Lig'de mücadele eden  CF Intercity, Grup 2'de yer alıyor. Bu sezon 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 23 puan toplayarak 17. sıraya yerleşti.  CF Intercity, bu sezon küme düşmeme mücadelesi veriyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı