En güzel Kurban Bayramı mesajları! Resimli Kurban Bayramı mesajları

Her yıl büyük bir heyecan ile beklenen Kurban Bayramı yarın idrak edilecek. Kurban Bayramı'nı sevdiklerinden uzakta geçirecek olanlar internet üzerinden En güzel bayramı mesajlarını araştırıyor.

AİLE 19.07.2021, 11:10
38
En güzel Kurban Bayramı mesajları! Resimli Kurban Bayramı mesajları
Bayramlar Müslümanların birbirlerine hayır dua ve dileklerde bulunduğu mübarek günlerdir.
Yarın başlayacak ve dört gün sürecek olan Kurban Bayramı da yarın ihya edilecek.
Kurban ibadetini yerine getirmeye çalışan vatandaşlar, bayram mesajları ile de birlik ve beraberliklerini kutlayacak.
* Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.
* Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
* Kurban Bayramı'nın rahmeti afiyeti fazileti sizin ailenizin ve sevdiklerinizin üzerinize olsun. Allah kurbanlarınızı kabul buyursun. Sizi sevdiği ve râzı olduğu işlerle muttali kılsın, kapısından eli boş geri çevirmesin, her türlü şerden, afetten, hastalıktan ve zarardan muhafaza buyursun. Rızkınıza bolluk, kesenize zenginlik, kalbinize ferahlık, ömrünüze bereket versin. Yapacağınız tüm duaları hayırlısı ve de kolay olanıyla kabul ve karin eylesin...
* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
* Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.
* Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu, dualarınız kabul olsun.
* Celâl ve ikram sahibi Allah, mübarek Kurban Bayramını sizin aileniz ve sevdikleriniz içinde hayırlı ve mübarek kılsın. Dünya ve ahiret hayatında maddi manevi zenginlik versin mesut bahtiyar eylesin. Cemâlini müşahede ile mükafatlandırsın. Takva elbisesi, ihsan urbası, muhabbet ve kurb tacıyla zinetlendirsin. Her türlü kaza bela hastalık zulüm ve musibetlerden sıyanet buyursun ve umduklarınızın ötesinde sürpriz lütuflarıyla sevindirsin. Sadık, said, makbul ve mukarreb kulların isimlerinin kayıtlı olduğu ahiret kütüğüne isminizi yazdırsın. Tüm dualarınızı hayırlısı ve kolay olanıyla kabul ve makbul eylesin..
* Kurban Bayramı'nın rahmeti afiyeti fazileti sizin ailenizin ve sevdiklerinizin üzerinize olsun. Rabbim sizi sevdiği ve râzı olduğu işlerle muttali kılsın, kapısından eli boş geri çevirmesin, her türlü şerden, afetten, hastalıktan ve zarardan muhafaza buyursun. Rızkınıza bolluk, kesenize zenginlik, kalbinize ferahlık, ömrünüze bereket versin. Yapacağınız tüm duaları hayırlısı ve de kolay olanıyla kabul ve karin eylesin....
* Bizleri bayrama ulaştıran, bizlere bayram sevincini yaşatan Allah'a şükürler olsun. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.
* Dünyadaki zulmün son bulduğu, çocukların yüzlerinin güldüğü nice bayramlara kavuşmak dileğiyle; Bütün Müslümanların Kurban Bayramı Kutlu Olsun .
* Kurban Bayramı'nın rahmeti, bereketi nuru ve feyzi üzerinize olsun. Allah size ailenize ve sevdiklerinize dünyada da ahirette de afiyet versin. Saîd ve bahtiyar kullarıyla haşretsin. Ömrünüzü zenginlikler içerisinde uzun hayırlı bereketli sağlıklı kılsın. Aydınlık ve nûranî bir kabir, kolay bir hesap, Firdevs cennetinde cemâlini müşahede ile mesrûr etsin. Görünen görünmeyen her türlü kaza-bela, fitne-fesat hastalık-afet, şer ve zarardan, insî ve cinnî şeytanlardan sıyanet buyursun. Yokluk göstermesin muhannete muhtaç etmesin. Tüm dualarınızı hayırlısı ve kolay olanı ile kabul eylesin..

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı