En güzel miraç kandili mesajları! Resimli Miraç Kandili 2021 mesajları

Bugün Miraç Kandili... Bu nedenle Miraç Kandili mesajları 2021 sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. İşte en güzel Miraç Kandili mesajları

KÜLTÜR SANAT 10.03.2021, 09:10
76
En güzel miraç kandili mesajları! Resimli Miraç Kandili 2021 mesajları
Miraç Kandili mesajları sevdiklerini unutmayan ve onları mutlu etmek isteyenlerin ilgi odağı oldu.
Kandil mesajları resimli ve en anlamlı seçenekleri ile günün en çok paylaşılan mesajlarından...
İşte en güzel miraç kandili mesajları! 

Miraç Kandilinin bereketi nuru ve feyzi üzerinize olsun. Allah size ailenize ve dahi sevdiklerinize afiyet ve emniyet lütfetsin. Görünen görünmeyen bütün kötülüklerden kazadan beladan afet ve hastalıktan, tembellikten, düşkünlük derecesine varan ihtiyarlıktan, bunaklıktan, borç altında ezilmekten, zalimden zulümden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden muhafaza etsin. Dünyada da ahirette de maddi manevi zenginlik versin. Her ne muradınız varsa hayırlısıyla ve de kolay olanıyla kabul ve karin eylesin.

Miraç Kandilinin hayrı, fethi, nuru, bereket ve hidayeti üzerinize olsun... Cenab-ı Hakk sizi ailenizi sevdiklerinizi iki cihanda da aziz ve bahtiyar kılsın. Maddi ve manevi sonsuz nimetlerini başınızdan sağanak sağanak yağdırsın. Her türlü kaza, bela, hastalık, afet, fitne ve imtihandan muhafaza buyursun. Dünyada ve ahirette yokluk göstermesin muhannete muhtaç etmesin. Kendisinden razı olmuş rızasına ermiş bir müslüman olarak kabre imanla girmeyi nasip etsin. Her türlü dua niyaz reca ve maksudunuzu hayırlara vesile edip kabul ve makbul eylesin..
Miraç Kandili kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bir gündür. Bu günü layıkıyla yaşamak dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun...
Cenab-ı Hakk mübarek Miraç gecesini sizin aileniz ve sevdikleriniz için hayırlı ve bereketli kılsın Muhterem Ağabeyim. Allah gelmiş, geçmiş ve gelecek tüm günahlarınızı bağışlasın. Salih ve abid, varlıklı ve şükreden kullarından eylesin. Her türlü kaza-bela, fitne-fesat hastalık-afet, şer ve zarardan muhafaza buyursun. Ne kadar niyaz reca ve maksudunuz varsa hayırlara vesile edip kabul ve karin eylesin.
Bu mübarek gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim.
Miraç gecesi, duaların geri çevrilmediği bir gecedir. Bunu fırsat bilerek bu gece dualarımızı eksik etmeyelim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Yaratana daha derin bir şükür imkânı bulacağımız Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Sizin, ailenizin ve tüm İslam âleminin Miraç kandilini tebrik ediyorum.
Bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını dilerim.
Rahmet, mağfiret ve bereketi bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi bu günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet dolu bir kandil geçirmenizi dileriz.
Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Allah'ın selamı, rahmeti, mağfireti, lütfu, ikramı, ihsanı, sevgisi, şefkati üzerinize olsun. Cenab-ı Hakk Miraç Kandilini sizin aileniz ve sevdikleriniz içinde hayırlı ve mübarek kılsın. Dünya ve ahiret nimetlerini başınızdan sağanak sağanak yağdırsın. Her türlü nazardan, şer, hastalık, zulüm, âfet ve felaketten vilâyet, inayet, riâyet ve selâmet ile koruyup gözetsin. Her iki cihanda da maddi manevi zenginlik ihsan etsin. Nusret ve inayetiyle daima yanınızda olsun. Yapacağınız tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul ve makbul eylesin. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı