En İyi Forklift Markası Hangisidir?

Forklift çeşitleri; sanayiler, depolar, gümrükler, fabrikalar, şantiyeler ve ambarlar gibi ağır yüklerin sıklıkla yer aldığı mekanlarda kullanılır.

EKONOMİ 21.01.2023, 01:35
3
En İyi Forklift Markası Hangisidir?
Forklift, 1800’lü yıllarda ortaya çıkan ve günümüzde hala kullanılmaya devam eden bir iş makinesidir. Birçok sektörde kullanılabilen bu ürün iş güvenliğine de büyük katkılar sunar. Ağır yükleri taşımak, istiflemek ve kaldırmak için tercih edilen bu makine iş gücünde de kullanıcılara kolaylık sağlar.
Forklift çeşitleri; sanayiler, depolar, gümrükler, fabrikalar, şantiyeler ve ambarlar gibi ağır yüklerin sıklıkla yer aldığı mekanlarda kullanılır. Bu makinenin kullanım alanları oldukça geniştir ve kullanılan alanın özelliklerine bağlı olarak kullanılması gereken forkliftler de çeşitlere ayrılır.
Ağır yüklerin taşınması, kaldırılması ve istiflenmesi için birçok sektör tarafından sıkça kullanılan forkliftler, işlerin kolay ve pratik şekilde bitirilmesine yardımcı olur. Bu iş makineleri, hem iş güvenliği sağlaması hem de uzun vardiya saatlerinin kısalmasına yardımcı olması sayesinde büyük beğeni toplar.
Forkliftlerin maksimum performans sağlamasına neden olan en büyük faktör, ürünlerin kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmesidir. Forklift makineleri, birinci sınıf kalitede malzemeler ile üretilir ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile özel olarak tasarlanırlar.
Birçok sektöre çeşitli konularda kolaylık sağlayan bu iş makinelerinin üretimi birçok farklı firma tarafından gerçekleştirilir. Forklift sahibi olmak isteyen kullanıcıların internette en sık aradığı sorulardan bir tanesi “en iyi forklift markası hangisi” sorusudur.
Bu soruya tek bir marka ile cevap vermek mümkün değildir. Çünkü her bir marka kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik forklift üretimleri gerçekleştirirler. Bu yazımızda forklift markaları ile ilgili aradığınız bilgiye ulaşabilir ve en iyi forklift markasının hangisi olduğuna kendiniz karar verebilirsiniz.

Toyota, 2019 yılında 282.000 tane forklift satarak geçtiğimiz yıllara göre %7’lik bir artış gerçekleştirmiştir. Toyota, 2019 yılında Hoist Liftruck’u satın almıştır. Hoist Liftruck, merkez ofisi East Chicago, Indiana’da bulunan ve 550.000 metrekarelik bir fabrikaya sahip olan bir şirkettir ve bu şirketin 7 ila 57 ton arasında değişen ağır hizmet tipi kalın etli dolgu lastikli ve pnömatik forkliftler, istifleyiciler, konteyner yükleyicileri ve başka ürünleri üretme konusunda yaklaşık 25 yıllık deneyimi bulunur.

KION, dünya genelinde endüstriyel forklift satışı yapan bir firmadır. KION’un merkezi Frankfurt Almanya’dır ve bu firma başlıca depo otomasyon ekipmanları ve forklift üretimlerini gerçekleştirir. Aynı zamanda KION, gelirlerine bakıldığında Toyota’dan sonra dünyanın en büyük ikinci forklift üreticisidir.

Merkezi Hamburg’da yer alan Jungheinrich, dünya çapında bir lider konumundadır. Bu firma, 60 yılı aşkın bir süredir müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik forklift üretimlerini gerçekleştirir ve kullanıcılarının beğenilerine sunar. Jungheinrich’in günümüzde 39 ülkede 16.000’den fazla çalışanı vardır. Jungheinrich, yenilikçi ve esnek bir şekilde bir araya getirilebilen hizmet ve finansal hizmetlerin yanı sıra, geleneksel istif araçlarından makineleri, sistemleri ve süreçlerini birbirine bağlayan akıllı yazılım çözümlerine sahip tam otomatik lojistik sistemlerinin üretimini yapar.

Mitsubishi, 1992 yılında kurulan ve elektrikli kamyonlar, akülü transpaletler, istifleyiciler ve forkliftlerin satışını gerçekleştiren dünya lideri bir markadır. Mitsubishi’nin tasarımlarının ve bileşenlerinin birçoğu tüm bölgelerde ortaktır.

Hyster Materials Handling, Inc. küresel olarak kapsamlı bir şekilde forklift üretimi ve satışı gerçekleştirir. Bu firma aynı zamanda satış sonrası parça yelpazesi de tasarlayarak üretir ve kullanıcılarının beğenisine sunar.

Yale forklift, 1920 yılından günümüze kadar 100 yılı aşkın bir süredir kullanıcılarına hizmet vermektedir. Türkiye’nin her noktasına hizmet veren Yale, deneyimli ve eğitimli teknisyenleri ile forklift satışı ve bakımında profesyonel hizmet sunar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, sunduğu makine modelleri ve hizmetler ile kullanıcıların taleplerini karşılar. Forkliftlerde 100 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Yale, geniş bayi ağı ile her süreçte müşterilerinin bilgi sahibi olmasını sağlar ve sunduğu destek ile müşterilerinin her problemine çözüm üretmeyi hedefler. Yale, günümüzün hızla gelişen endüstri sektöründe ağır yüklerin taşınmasını kolay hale getirmek için daimi bir iyileşme ve gelişme sürecinde ilerler.

Hangcha, forklift geliştirme ve üretiminde 40 yılı aşkın bir süredir deneyime sahiptir. Ürünlerini uluslararası bir pazara sunan bu firma, 60 yılı aşkın tarihi ile marka değerini her gün artırır.

Doosan, 70 yılı aşkın tecrübesi ile Kore’nin en büyük makina üreticilerinden bir tanesidir. Doosan’ın dünyanın çeşitli bölgelerinde 19 üretim tesisi ve 14.500’den fazla çalışanı bulunur. Aynı zamanda bu firmanın 1200’den fazla distribütörü vardır. Doosan, dünyadaki iş makinası üreticileri arasında ilk sıralarda yer alan uluslararası bir makina üreticisidir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı