Endonezya’da korkunç olay! 8 yaşındaki çocuğu timsah yuttu

Endonezya’da meydana gelen acı olayda arkadaşlarıyla nehirde oynayan kız çocuğuna timsah saldırdı 8 yaşındaki çocuğun kemiklerine günler sonra ulaşıldı.

DÜNYA 19.10.2021, 23:50
7
Endonezya’da korkunç olay! 8 yaşındaki çocuğu timsah yuttu
Endonezya’nın Buru Adası'nda 8 yaşındaki kız çocuğu timsahın saldırısına uğradı. Saldırı, Suci Ramadhani adlı kız arkadaşlarıyla birlikte nehirde oynarken meydana geldi.
Bölge sakinleri kısa sürede olay yerine geldi ve timsahı mızrakla bıçakladı. Ancak timsahın midesini kestiklerinde kızın kalıntılarının içeride olmadığı fark edildi.
Küçük kızın kalıntıları olaydan 2 gün sonra bulundu.
Nehrin tuzlu su timsahlarıyla istila edildiği biliniyor. Bölge sakinleri son 10 yılda en az iki timsah saldırısı gerçekleştiğini ifade etti.
Yetkilier aynı bölgede 9 yaşındaki bir çocuğun kaybolması üzerine bir timsahın saldırısına uğramış olabileceği ihtimali üzerine yoğunlaştı.
Rapora göre çocuk evinin yakınındaki nehirde yüzüyordu. Bir saat sonra arkadaşları çocuğun timsah saldırısına uğradığını haber verdi.
Arama kurtarma ekipleri, timsahı ve çocuğu bulmak için yerel yetkililere katıldı.
Ekip, aramanın ilk gününde bir timsah yakaladı ancak midesini kestiklerinde herhangi bir kalıntı bulamadı. Çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı