Son Dakika

Erbakan Hoca haklı çıktı: Saadet Partisi ile AKP arasındaki büyük fark

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 'Suriye' konusunda yaptığı uyarılarda haklı çıktı. AK Parti 11 yıl sonra Suriye ile diyalog kapısını araladı. İşte Saadet ile AKP arasındaki büyük fark.

GÜNDEM 20.08.2022, 11:55
1
Erbakan Hoca haklı çıktı: Saadet Partisi ile AKP arasındaki büyük fark
11 yıl önce başlayan Suriye iç savaşında ' Esad gitmeli' politikası güden AK Parti iktidarı bu politikadan geri adım attı. Son günlerde Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'ın Suriye lideri Beşar Esad ile telefonda görüşeceği iddia edilirken, Saadet Partisi'nin haklılığı bir kez daha ortaya çıktı.
Milli Gazete köşe yazarı Şakir Tarım, bugünkü köşe yazısında Saadet Partisi ile AK Parti arasındaki en büyük farkı açıkladı.
Saadet Partisi'nin 2012’de, iç çatışmanın daha yeni başladığı bir zamanda, bir heyet göndererek Suriye lideri Beşşar Esad’la diyaloga geçtiğini hatırlatan Şakir Tarım, şu ifadeleri kullandı:
"Saadet Partisi diyalog kurma adımını attı. Fakat o da ne? AKP, “Esad zalim” diyerek diplomasiden kaçıyordu. Çünkü  ABD “Esad’la normalleşmeyi” istemiyordu. Saadet Partisi her fırsatta hükümeti uyardı. Siyonist İsrail’le diplomasiyi sürdürürken, Suriye ile ilgili bir adım atmayışını eleştirdi.
Erbakan Hoca, yıllar önce tuzağı gördü; “Bir gün mesele Suriye olursa, bilin ki asıl hedef Türkiye’dir” uyarısı yaptı.
10 sene önce, çözüm için Esad’la diyaloga geçen Saadet Partisi’ni AKP ve yandaş basın linç etme mantığıyla itibar suikastına girişmişti. 10 yıl önce Saadet Partisi’nin öngördüğü çözümü şimdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seslendirmeye başladı.
İşte, Saadet Partisi ile AKP farkı! Hükümet, Saadet Partisi’ni 10 yıl geriden takip ediyor.
Saadet’e yaptığınız itibar suikastı için özür dilemek yetmez. Helallik dileyin; doğru politikalar uygulayın!"
Şakir Tarım'ın "Saadet Partisi ile AKP farkı" başlıklı köşe yazısını okumak için tıklayınız.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı