Son Dakika

Erbakan Hoca uyarmıştı... Oyumuzun hesabını sormadığımız için suçluyuz

Milli Gazete yazarı Elif Örs, "Verdiğimiz oyu sorumluluk alanımız olarak görmeyip iktidardakileri takip etmediğimiz. Oyumuzun hesabını sormadığımız için suçluyuz." diye yazdı.

GÜNDEM 10.06.2021, 16:00
16
Erbakan Hoca uyarmıştı... Oyumuzun hesabını sormadığımız için suçluyuz
Milli Gazete yazarı Elif Örs, Erbakan’ın önemli uyarılarını köşesine taşıdı.
Örs, "Daha hiçbir şey yaşanmamışken Erbakan, “Toprak ayağımızın altından kayıyor” derken Erbakan’ı hafifseyen kitleler şimdi bir organize suç liderinin itiraflarına kulak kesiliyor." diye yazdı.
Elif Örs'ün bugünkü yazısı şöyle:
Son günlerde Pazar sabahları ülke bir organize suç örgütü liderinin çektiği videolara kitleniyor. Yayımlandığı andan bir saat geçmeden neredeyse milyonlar seyrediyor. Uzun süredir ülkecek hiçbir konuda bu kadar aynı eylemi ortaya koyduğumuz görülmedi. Milli maçlarda bile. Peki, bu videolarda ne var? Bu videolarda organize suç örgütü liderinin de içinde bulunduğu iktidar yetkilileri, medya mensuplarının yapmış olduğunu iddia ettiği bir takım hukuksuzluklar, haksızlıklar var. Çoğu ehlince bilinen, zaman zaman muhalefet partilerinin dile getirdiği usulsüzlükler. Olmuş, bitmiş, üstü örtülmüş meseleler. Videolar yayımlandıktan sonra ortaya atılan iddialar, deliller, taraflar, sosyal medyada en çok konuşulan konu oluyor, televizyonların ana haberlerinden tartışma programlarına kadar taşınıyor. Bu iddialar önemlidir ve hukuk devleti gereği yapılması gerekenleri de millet olarak ayrıca beklemekteyiz.
Fakat olup biten her şeyden sonra şu soruyu millet olarak kendimize sormalıyız. Biz ne yaptık ya da yapmamız gerekirken ne yapmadık ki bu videoları izlemeye mecbur kaldık. Ülke olarak bu tür kötülüklerle, adaletsizliklerle, haksızlıklarla muhatap oluyoruz? Ve her şey olup bittikten sonra haberdar olmak millet olarak bizi rahatlatıyor. (Yani olayı çözmek, derde deva olmak değil; olan olaylardan haberdar olmak.)
Yazının devamı için tıklayınız...

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı