Erden Timur'dan "Kusursuz fırtına" benzetmesi

Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, 23. şampiyonluğunu ilan eden Sarı-kırmızılı takım hakkında konuştu.

SPOR 31.05.2023, 08:10
1
Erden Timur'dan
Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanında 4-1'lik galibiyetle 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, tarihteki en zor şampiyonluklardan birisini elde ettiklerini dile getirdi.
Sezon için "Kusursuz fırtına" benzetmesi yapan Timur, şöyle konuştu: 

Erden Timur, geride kalan sezonda her şeyi birlikte yaptıklarını belirterek  "Okan Hoca, teknik ekip, Florya'daki tüm çalışanlar, mutfaktaki ablalardan şeflere kadar, başta başkanımız, yönetim kurulumuz, herkesin çok büyük emeği var. Bu şampiyonluğu büyük Galatasaray taraftarına ve eşime armağan ediyorum." diye konuştu.
Galatasaray kafilesi, havalimanından polis eskortu eşliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti.
"Kusursuz fırtına denir ya, sene ortasında seçim oldu. Temmuz'un 4'ünde elimizde transfer listesi yoktu. Diğer rakiplerimiz de şampiyonluğu kazanabilecek puana ulaşmış durumda. Galatasaray tarihinin en az geliri elde edilen sezonuydu. Belirsiz bir sene. Buna inandırmak ne kadar kolay bilmiyorum ama iyi insanları toplayınca her şey oluyor. Ben eminim ki sevginin giremeyeceği kalp yoktur. Mauro Icardi ve diğer herkesi ikna etmemizin tek sebebi sevgi. Çok romantik laflar gibi gelebilir ama emek ve çaba çok büyük. Nasıl bir şey yaşandığını anlatamam. Son 11 ayda gece 3'e 4'e kadar çalıştık. Son 5-6 aydır hep söylüyorum. Hakkımızsa şampiyon olalım. Hakkımızmış demek ki. Buna çok inanıyorum. İyi insanlarla, güzel gönüllerle kazanıldı bu şampiyonluk. Onu söyleyebilirim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı