Erdoğan Altılı Masa'yı diline doladı: Üçüncü sınıf sokak tiyatrosu

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, Altılı Masa'yı hedef alan sözler sarf etti. Erdoğan, "Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, bir figür tarifi yapıyorlar. Üçüncü sınıf sokak tiyatrosu" dedi.

GÜNDEM 15.01.2023, 22:00
15
Erdoğan Altılı Masa'yı diline doladı: Üçüncü sınıf sokak tiyatrosu
Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen Gençlik Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Altılı Masa'ya yönelik eleştirilerini bugün de sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Masacıların, nasıl bir Türkiye vaat ettiğini hepiniz görüyorsunuz. Ne diyorlar, hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, hepsi bakanlık alacakmış. Üçüncü sınıf sokak tiyatrosu" ifadelerini kullandı.
Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
"Yeni bir hamle ile ülkemizi küresel ligin en üst sıralarına çıkarmak için hazırlık yapıyoruz. Bunun için en önemli sınav 2023 seçimleridir. Millet olarak sadece adaylar arasında seçimde bulunmayacak, aynı zamanda eski Türkiye ile eski Türkiye arasında bir seçim yapacağız.

Masacıların nasıl bir Türkiye vaat ettiğini, nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ettiğini sizler de görüyorsunuz. Ne diyorlar? Hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, birer tane de bakanlık alacaklarmış. Ya böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalet. Bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok.
İşte biz 20 yıl bu ülkeyi yönettik. Ve nereden aldık, nereye getirdik, her şey ortada. Şu anda daha ortada bir şey yok. Kavga gürültü aldı başını gidiyor. Bunların anayasadan da haberleri yok. Bir defa anayasayı nasıl değiştireceksin? Ondan da haberleri yok. Ne diyor? 'Hemen seçime gideriz' diyor. Allah Allah. Seçime gitmenin de şartları var. Daha seçim mi kazandın, cumhurbaşkanını mı seçtin? Neye göre şu anda kalkıyorsun da seçime gidiyorsun. Onca toplantı yaptılar, ortaya vizyon, proje namına hiçbir şey koyamadılar. Ajans mahsulü üçüncü sınıf sokak tiyatroları dışında gençlerimizin dikkatini çekecek hiçbir adım atamadılar. Ama bu arada, yurt dışından çok çok önemli adamları, işte George'lar, filan, falan onlar geliyor. Yok bilmem işte Merkel'in danışmanıymış, yok şunun danışmanıymış. Bu millete yerli ve milli yöneticiler lazım."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı