Erdoğan ameliyat mı olacak? Olay iddia sonrası sağlık açıklaması

Muhalif gazeteci Can Ataklı bugün Erdoğan ameliyat olacak sözleriyle olay olurken Erdoğan ameliyat mı olacak konusunda net cevaplar merak edildi. İddia sonrası sağlık durumu açıklaması geldi...

GÜNDEM 10.06.2023, 00:05
4
Erdoğan ameliyat mı olacak? Olay iddia sonrası sağlık açıklaması
Muhalif gazeteci Can Ataklı’nın Erdoğan ameliyat olacak iddiası yalan çıktı. 
Sık sık iddiaları yalan çıkan Ataklı bugünkü paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili bir iddia ortaya attı. İddiaya göre, Erdoğan yeni bir ameliyata hazırlanıyor oldu! İddiasını bir adım daha ileriye taşıyan Can Ataklı göreve devam edip etmeyeceğine henüz karar vermediğini öne sürdü.

Bu iddia sosyal medya gündem olurken akşam saatlerinde Erdoğan ameliyat mı olacak sorusu cevabını bulmuş oldu. 

Can Ataklı’nın gündem olan iddiası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı. Yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan iddialar kesinlikle doğru değildir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” denildi.

Can Ataklı, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan yeni bir ameliyata hazırlanıyor. Doktorları en kısa zamanda bir operasyon yapılması gerektiğini söylediler Ameliyattan sonra Erdoğan'ın göreve devam edip etmemeye kendisinin karar vereceğini öğrendim.” ifadelerini kullandı.
Can Ataklı daha önceki birçok iddiası da yalan çıkmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı