Son Dakika

Erdoğan Bayraktar geri adım atmıştı! O isim konuştu: Kendisi onayladı

Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık itirafları sonrası geri adım atmıştı. Röportajı yapan gazeteci Altan Sancar, "Erdoğan bey 'Bunlar benim sözlerimdir, yayınlayabilirsin' diye habere onay verdi" dedi.

GÜNDEM 01.09.2021, 08:00
16
Erdoğan Bayraktar geri adım atmıştı! O isim konuştu: Kendisi onayladı
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık itirafları gündem oldu. Bayraktar daha sonra açıklaması ile ilgili geri adım attı. Erdoğan Bayraktar ile röportaj yapan gazeteci Altan Sancar, "Ses kaydı aldım ama kendimi garantiye almak için haberi önceden Erdoğan beye de gönderdim. 'Bunlar benim sözlerimdir, yayınlayabilirsin' diye habere onay verdi" açıklamasında bulundu.
"Ben kerpetenle ağzından kelimeler alabilir miyim diye umuyordum ama 'Beni attılar’' cümlesini kurdu. 'A'dan Z'ye doğrudur' konusunda daha ben sormadan Erdoğan bey anlatmaya başladı." diye yaptığı röportajın hikayesini RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası’na anlatan Altan Sancar, "Ben kendisine 'Bunları yazabilir miyim?' dedim ve Erdoğan bey de, 'Değiştirmeyeceksen, çarpıtmayacaksan yaz, çarpıtmazsan Allah razı olsun, çarpıtırsın da diyebileceğim bir şey yok" dedi.

Ses kaydı var ama kendimi güvenceye almam gerektiğini düşündüm bu yüzden Erdoğan Bayraktar'a haberin deşifresini gönderdiğini anlatan Sancar, "Kendisi okudu. Bu söyleşinin yayınlanacağı mecraları da aktardım. 15 dakika sonra bana döndü ve 'Benim söylediklerimdir, herhangi bir değiştirme yoktur, yayınlayabilirsin’' dedi." diye habere onay verdiğini söyledi.

"Erdoğan bey röportaj sonrasında attığı tweette aslında yalanlamıyor." diye konuşan Sancar şöyle devam etti:
"Benimle olan sohbetinden ben şunu anlıyorum, 'evet o tapeler var, benimle ilgili kısmı doğrudur'. Anladığım kadarıyla Erdoğan bey, 'hırsızlık, rüşvet' suçlamasıyla yaşamak istemiyor, aklanmak istiyor. Konuşmamızdaki son mesajı, 'seninle yakınlaşabiliriz' yani seninle oturup sohbet edebiliriz şeklindeydi ben de olup bitenlerin üzerine ileride konuşmak istediğimi dile getirdim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı