Erdoğan Bayraktar kime mesaj verdi? Sessizce uzaklaşın, önce sınav...

17-25 Aralık sürecinde istifa etmek zorunda kalan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dikkat çeken paylaşımlarıyla mesaj vermeye devam ediyor. Bayraktar'ın mesajları yine dikkat çekti.

GÜNDEM 23.12.2021, 12:40
27
Erdoğan Bayraktar kime mesaj verdi? Sessizce uzaklaşın, önce sınav...
Son yıllarda yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla dikkat çeken eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yine dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. İsim vermeden AK Parti’nin içine yönelik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik verdiği mesajlarla dikkat çeken Erdoğan Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Hayat acımasız bir öğretmendir. Önce “sınav” yapar sonra “ders” verir.” sözlerini paylaştı.
Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gerektiğinde insanların hayatından kaybolmayı öğrenin. Sadece sessizce uzaklaşın. Değerinizi bilmeyenlere siz olmadan yaşama izni verin. Size açılacak kapılara siz bile şaşıracaksınız.” ifadelerini kullanmıştı.

17-25 Aralık sürecinde adı geçen Erdoğan Bayraktar, eylül ayında RS FM'de katıldığı programda 17-25 Aralık’taki dosya ve tapeler için “Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" demiş ve "Reis beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı.” açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı